BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Rabu, 2 Januari 2013

=) nak tukar header n cantek an blog~ tapi...takde ke sape2 yang bijak n murah hati nak buatkan header terbaekkk..

Assalamualaikum........

Harap maaf entry pendek untuk hari ini..boleh tak sape2 yang murah hati nak bagi cadangan or baik hati nak buatkan header baru,..nanti ak kasi upah!!! upah 50sen boleyyyy...haha..meh2..drop kat kotak komen nanti ak follow up ngan korang.. TQ!!!!

Nota Penting :

Maaf ak da tak reti la bab2 macam ni...tolong arrr.. T_T

4 orang sokong Sally:

✿....rossa alina....✿ berkata...

haahhhhh baru update!! jenuh nak tunggu mummy ni update blog..huhu..buatla header ade husband n baby.. :)

Myra Jay berkata...

Sama la kita rasa nak tukar header baru gak ;D

Dkna Abza berkata...

hye sally...apa khabar?

Nabilah Azahari berkata...

auww i love jalur jalur. hehe. nice blog. anyway done follow u dear. #303!