BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Ahad, 31 Julai 2011

Bila Mata Ini Tak Berhenti Mengalir Air Mate...

adoiii..
siyes ak tekanan btol la..dah 3 days kot mate ak ni siap bengkak2..da tuh x henti2 mengalir air mate..kot rembesan air mate tak leh dibendong agi wehh..ni sume gara2 ak terlebih rajin mase staff ak sorang telah bercuti..ak jugak jadik kleener..kat otel ak ni..huh!!abes mate sume berhabok...gatal plak tu..ish..cer bayangkan bile bukak mate jek bangkit dari tidor..langsong bulu2 mate ak ni dah melekat rapi..cun gile..then x leh bukak mate..waaaaa!!!ibarat kene gam..terkejut n tersikse ak nak selak balik bulu2 mate ak yg melekat tuh..eeee..takot jadik siyes laa..ni bkn penyakit berjangkit tapi kakak kleener tempat kije ak pon trut terkena jangkitan haaaaktoihh..sedih laa.risau nyee ak..tobat tak nak kemas bilik berdebu tu gi...ni la...penangan kije tak cekap..hadoiiiii!!mak tolong..sok nak gi hospital pakar tanye psal jangkitan ni..takot!!risauuu..nak2 ak kai konteks lense lak....

ak hingat pasal ak kai lense terlebih jam...setahu ak ak jaga weh..siap da ganti baru sume tiap2 bulan..kussss..semangat lau kakak kleener pon trot kene n lalui ap yang ak rase ni..lega sket ati ni..ni kes kuman laaa..sebab habuk..ak ni da tahu elergik habuk gi gatal2 dok main habuk..hambikkkkk kaw!!!

Nota penting : ....betol2 risau la...nak kai spek la plak jadik budak nerd!!!!!

Tiada Orang Ketiga - Putos Tunang

Khairul Fahmi
Khairul Fahmi



KUALA LUMPUR: Biarpun Malaysia gagal meneruskan kemaraan pada kempen bola sepak kelayakan Piala Dunia, ketangkasan penjaga gol negara, Khairul Fahmi Che Mat ketika mengikat Singapura 1-1 di Stadium Nasional Bukit Jalil, Khamis lalu, diakui ramai.
Namun di sebalik kecemerlangannya di gawang gol, Khairul Fahmi atau lebih dikenali sebagai Apek rupa-rupanya memendam rasa berikutan badai yang melanda pertunangannya dengan Aimie Harmelia Mohd Hashumi atau Elia, 22.
Selepas pelbagai isu mengaitkan orang ketiga dalam hubungan Apek dengan tunangnya hangat diperkatakan menerusi pelbagai laman web dan blog tempatan, dia tidak lagi mampu berdiam diri.


Jiwanya bergelora berikutan pelbagai fitnah dan tohmahan dilemparkan kepadanya, Elia dan beberapa individu lain. Kelmarin, Apek tampil memberi penjelasan mengenai kemelut yang melanda dirinya.


Menerusi Metro Ahad (MA), Apek menyatakan dia kini nekad memutuskan pertunangannya dengan Elia. Ikuti luahan hati Apek dalam temubual eksklusif bersama wartawan MA, FIRDAUS SAHAT. berita selanjutnye korang klik sini kredit to :( myMetro

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


itu lah orang kate dugaan bertunang tu cabarannye besar..banyakkan bersabar  je la kan..ak ni pon darah manis jugak..huuu..dugaan bertunang sangat lah besar ak akui..so,ak xnak komen panjang mungkin mereka jodoh x panjang atau sape tahu mungkin tetibe tros kawen bak kate kazen ak...miszrossa


Nota Penting : ermm..ntahla..

Khamis, 28 Julai 2011

FOLLOWERS MENINGKAT..KOMEN MELEKAT!!TERIMA KASIH KAWAN2...SILA TERJAH N FOLLOW..

yepp...
hye bloggers skalian..
sejak rajin join segmen... angka FOLLOWERS yang diidamkan n komen2 yang diharapkan smakin  melekat erat2..heheh...ni berkat same2 surport smase Blogwalking tempohari..kalo wat entry xde readers memang x syokkk..btol tak????ha'...so masing2 kene rajinkan diri menarikan jari kat blog2 yang ngah smakin branak pinak nih.huuu..tak kisah la blog baguih or tak baguih..janji tak mencarot suda...

so, entry ni KHAS n SPECIAL buat FOLLOWERS n para PENGOMEN blog ak.. huuu...korang memang TERBAIKKKKKKKKKKKKKK!!! TRIMA KASIH..korang nak ak jadik pengomen tegar blog korang ..meh pilih ak!!hehe..

Nota Penting : jangan risau sally akan follow jugek..kalo lambat sowi..tolong ingatkan ak yekkk..kadang2 tak sempat or terlupe BW balik..

Ramadhan Al-mubarak...





Hye ..
Assalamualaikum para readers ak..(eceh!mcam ak ni femes lak ek...)
sepeti yang korang tahu..tak lame agi bulan Ramadhan akan tibe..fuhhh!!pade yang nak berjimat tu..konfem tak sabor2 sbab waktu ni lah korang leh berjimat eek?hehe..tapi yang korang maklom waktu Ramadhan bukan saje leh wat kite berjimat..kite jugek dapat pahala la..sebagai sorang muslim kene la ikhlas menjalani ibadah puasa ye dak??so mesti ad antara korang ni yang susah nak berpuasa..ish!tak bahek tau..yang ak ni pulak huuu..harap2 dapat lah  berpuasa penoh..( tolak cuti umum ).. heheh kire penoh ar..

jangan pulak korang wat istilah macam ni pulak..(ak wat research kat member2 ak yang nakal..)

bile ditanye ape erti puasa pade diorang???
ad yang menjawab scara seloroh macam ni..

si  A - jawab : "puasa? puasa iaitu menahan lapor dari makan n minom la"
si  B - jawab : "puasa tu..ialah puasa tak makan,tak minum,tak buat jahat.."
si  C - jawab : "puasa adalah dimana setan2 kene jel la...kedai2 mamak kene tutop.."
si  D - jawab : "bile puasa menjelma..spontan ak tak merokok.."
si  E - jawab : "puasa??..mase tu ar muncul bazar ramadhan..macam2 juadah kite leh jumpe"

huuu..sedeh btol kan..ha ni yang wat ati membara jek..umor da beso panjang erti puasa pon tak reti agi..sedeh..niat hati bukan nak berceramah..tapi nk menegor..huh..meh ak dok hingat2 an korang euwhhh...amik kaw..


banyak istilah puasa pada mereka sampai susah nak jawab ..pernah tak korang dengar ek..???jom imbau balik erti sebenar puasa..

Maksud Puasa dari sudut bahasa : menahan diri daripada sesuatu
Maksud Puasa dari sudut istilah : menahan diri daripada makan n minum serta perkara2 yang membatalkan puasa dari terbit fajar sadiQ hingga terbenam matahari.

susah sangat ke... :))

Nota Penting : kalau gastrik boleh puasa jugek kan...? 

Ahad, 24 Julai 2011

Perghhhhh, Baju Kahwin Memey RM7.2 Juta, Kau Ada?

perghhhh!!
betol ke ap ak bace ni???cam x pecaya jek..beruntung gile si Memey ni.............bace gossip ni!!



memey dan norman hakim bertunang
Gambar memey n norman hakim sewaktu bertunang!!





"Gila hebak. Ini barulah wedding of the year. Baju persalinan perkahwinan Memey Suhaiza akan bernilai RM7.2 juta pada hari bahagiannya. Meleleh la air liur melihat kilauan emas pertama baju Memey nanti:
1.Dua persalinan iaitu setiap satu bernilai RM500,000 tajaan Rafflesia ketika majlis persandingan.
2.Dua set barang kemas bernilai RM2.8 juta setiap satu merangkumi anting-anting, gelang tangan, cincin dan tiara.
3.Dua pasang kasut rekaan khas Prof. Datuk Jimmy Choo bertatah berlian yang dianggarkan bernilai RM300,000 sepasang.

Tak sabar pulak nak tunggu 24 September untuk menyaksikan kilauan daripada baju pengantin Memey Suhaiza. Mesti awesome." 
.......................kredit to beautifulnara

Nota Penting : ak nak wedding of the year ak gempak jugekkk..insyaAllah beb!!

.... THANK'S utk sesi suai kenal..not bad!!!sedia tuk berjuang ahhh..


hye salam blogging..
ak nak bebel sat..seblom tu korang ..
nak dengar cer cite yang dok kecoh sangat skang ni pasal mende alorh ni ..?? kalo x tahu menahu memang ketinggalan zaman..huuu...ek???korang cer ..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
dok kecoh 1 Malaysia kan..ak benasib bahek jugek mende2 camni sipi2 jek melanda fezbuk ak..huh..tu pasal ak xmo on chat suda lame pulak ak x on..ni la punce akceli..takot kene serangan virus gile Bab1 ..hahaha..

eh?ni kes pe lak name2 blog bawah ni..?konpius?jangan konpius...ni tuan tanah yang sergah ak tempohari dari segmen Abg Ben..klik - klik  sori ekk baru ad mase lapang nak terjah balik ..tunggu ...wat list dlu..pasni ak terjah..Thanks korang sambutan hangat jugek ek..menyuai kenal an blog2 korang yang tip-top ahhh...

31 - LIST BLOGGER YANG TAK MALU..MACAM AK..
hehe..surport korang ah..sporting habes...

1)http://oneohwan.blogspot.com/

Khamis, 21 Julai 2011

TERJAH 12 blog ..

yes...seperti dijanjikan ak list an name2 blog yang ak terjah tadik...from segmen abg ben ..klik sini  dan  klik sini pulak... cer tengok korang ad tak lam list bawah ni ...haha.. kalau xde cepat report oke.. t ak terjah balik... 



A walk to remember


Tentang Kita


orangnye cantik manis..opss..tapi sorri dia da berpunye..blog dia simple n cute..start blogging April 2011.mase ak BW followers dia baru cecah 39.Newbie agi..



laman ayahsu

azam


blog yang simple tapi ad sdikit info bgune.. jumlah followers mase ak terjah 245..not bad..
meskipon start blogging kire2 dalam bulan Januari 2011.




3)kancil8349

Kancil 8349

Kancil 8349

blog ni 1st time ak nampak gune name camni..cute gile..haha..kalau dia ad no bertuah tu ak plak ad no bertuah ak.8797!!!hahaha...blog dia ni cute sbab name blog dia la..cantik no..haha..so mase ak terjah tadi angka followers dia baru cecah 96..Newbie kot..since Januari 2011.



4)farehazone


( gambar header dia x bagi copy + paste nanti kene penumbok..hehe )
Fareha Rahmat (Bos Besar)
  • Jantina: Perempuan
  • Lambang Astrologi: Gemini
  • Lokasi: Putrajaya
blog ni cantik sbab ad plangi gitu..tapi syg empnye blog x bagi keizinan ak nak copy + paste hehe..xpe la korang bayang an je ek plangi mcm ne..mmg cantik...hehe..blog ni mase k terjah angka followers not bad..392! wow...since April 2011.cayalah..


5)kasihsuci-whh


Adylia Qarissa


Adylia Qarissa

ak suke orang yang banyak cakap.blog empunye ni kata dia sorang yang banyak cakap..heheh cer try kawan kan..hehe..mase ak terjah followers dia lebih kurang 147.not bad..since Oktober 2009.dah lame berblog hehe...jom kenal2 ngan dia..blog dia nice sangat an..terjah jom!!



6)aimieamalinaazman

kerana lily

aimie amalina


cer tengok header dia..fuhhh!!bunga2..cantik plak ak nengok..jeles tol..blog ni mase ak terjah angka followers dia da cecah 174.since April 2010.huh..bukan newbie..ni OL..blogger,hehehe..padanla blog dia cute kan..jom knal ngn dia.mcm2 ceta ad lam blog dia..x sempat ak nak snaraikan coz masih pjg agi list ak ni nak list an bloggers len..hehe..


haha..baru masok list ke-enam ak da letih jari..bukan ap ak ngah bekerja ni..kang x pasal2 cik Puan Besar ak tup2 menerpa depan bijik mate ak so..lagi list seterusnye ak just  list an di bawah ni..jangan mara oke.hehe jom terjah menerjah..mud ak ngah terjah blog..hehe,....




Nota Penting: akan ad next terjahan lepas ni..tunggu.... mud terjah membuak2..





BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Santai Bersama BEN ASHAARI


hye bloggers..
salam 1 malaysia ..
Abg ben buat segmen agi ah.. nak tahu butiran lanjut korang cer try klik sini katenye khas tuk Blogger Baru..Newbie la kan..so ak ni kire Newbie ..juge kot..walaupon jumlah followers ak 207 stakat ni..ceh!! tapi kalau ikot date klahiran blog ak akceli baru jek iaitu tanggal 15 Disember 2010 ..so lebih kurang 7 bulan je kan..kire baru la..sbab ni pon ak buat baru..hahah..yang lame ntah la ak terlupe password kot..hehe..

so korang rase blog ak oke..cun..bleh sembang kosong join la kat kotak followers ak konfom akan terjah balik n slalu follow kisah korang ..janji rock beb!!!!!ak kire rajin blogwalking juge..then kalau ak rase entry korang best ak tak kemut komen oke...sure..hehehe..jom kite join sesi suai kenal ni.. klik banner oke.. 


Nota Penting : ak serius nak jadik pengomen tegar lam blog korang.. so drop korang punye link bawah ni..maceh!! :))

Rabu, 20 Julai 2011

ak jadi cleener.....owh?x sangkaaaaa..

hye bloggers.......
da beberape ari ak x updated entry...huh...line smalam no oke..ntah pe haram x leh on9 or blogwalking..
geram plak siap ak tercarot n buat tohmahan n serkap jarang..tuiiii...kaki pnt n ak x dapat taip kk byeeeee

Ahad, 17 Julai 2011

Itu anggapan mereka

hye..korang.
lame suda x nampak entry sally kan?this week moody sket..maklom la kije banyak.yang tak tahu mungkin kate ak pemalas..haish..ke situ plak..ak sibok BW dalam kesibukan kije..hahaha..still menyempat agi kan?

oke..ak nak cakap sket..mereka kate ak gile?mereka kate ak gedik?mereka kate sakit otak?mereka kate ak prasan bagus?banyak lagi caci2 mereka lemparkan..tapi akceli tu anggapan mereka saje..coz mereka x knal rapat ngan ak..huuu...btol x?mereka boleh berkata ape saja..tanggapan mereka..suke aty mereka lah..tapi..ak tersentap bile sibok dok caci orang tapi akceli mereka lah yang bepeel gitu..huh!sian ak melihat mereka..mereka yang gile akceli..gile bab1!prasan bagus..ops?mereka mengumpat pasal ak lagi..ingat ak tak tahu?xpe la..itu mereka..yang penting ak still ad member2 yang paling memahami ak..sbab itu ak sabar dn masih berdiri sambil kene tikam betubi2..wow!best gile............!takpe..ak redo..thanks kawan2 coz korang tetap faham ak berbanding mereka2 yang kureng nak faham peel mereka sendri jaoh lebih hina dari ak...tabik la.."hina orang lain ibarat hina diri sendri!"

Nota Penting : Tuhan masih sayang ....

JOM SERBU BLOGGER SEMPOI





hai.....bloggers..
salam ari minggu..lame ak x join segmen..tetibe bukak blog ak ternampak segmen ni kat
gurlgemini yg cute ni..so ape lagi ditunggu kan?? sape x nak join..rugi..30 je lam list tuh...cepat beb!!!

ni syarat2 nye...cer tengok ..


1. Buat entri bertajuk 


“ Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi “.

2. Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ini.

3. Nyatakan dari blog mana anda menemui entri ini.

4. Sertakan syarat-syarat ini di blog anda.

5. Dah siap, tinggalkan link entri pada ruang komen.

Itu sahaja.  Ingat, terhad untuk 30 blog sahaja, Siapa lambat, tidak akan tersenarai.

ha..amacam?ad tergerak aty x..lambat menyesal..huuu..maceh ak da abes bebel.

NOTA PENTING : lame x join segmen miss plak....korang nak join klik banner tuh..or klik sini

Jumaat, 15 Julai 2011

Peel manusia...

salam pagi..
tetibe jek ati tergerak nak bukak FB..maklom la da beberape ari ni ak malas nak on9..coz malas! tetibe ak bukak ad la orang tu dok teriak kat ak.. "sis kijam! x sangke..sis kijam macam ni..n mengaibkan adik."

kijam ke ak ni..kalo ak just ingat an awok hal "itu" ... x faham ak.. ak berhak kot... x kan x faham??? harap jek skolah tinggi da x reti pikir???kite tolong cara baik cer cube balas cara baik..hurm..bukan dok teriak kate ak kijam.. disebalik tindakan ak ..pnah x awok pikir yang ak memerlukan "itu" smula.. kembalikan smula mengikut due date yang awok da janji.. hurm..ak dikate kijam??? ..terpulang la.. dek peel awok telah mendingin an hubungan kite as frend ... xpe la.. better ak diam jek.. cukop la mesej ringkas ak tu yek.. kalo x ckop esok luse la ak berlaku kijam yang sungguh2 itu pon kalo awok nak..

akceli ak agak tensen sjak2 akhir ni..mud ak x  menentu..so better ak x update blog coz x nak mengarot..so BW jek la kije ak..ntah la pale ak serabot ..banyak mende ak nak pikir..plss jangan la wat semak pale ak..ad seseorang wat ak makan ati..tapi xpe la ak akan try buat biase2 jek..soal kije..wat dek je le..ak x tercabar pon ... bukan company atok ak pon..

Ahad, 10 Julai 2011

JOM BLOGGERS KITE BERKENALAN..singgah blog aku sat boleh???

Santai Bersama BEN ASHAARI

yes...segmen datang agi..ak memang suke join mende2 ni..nak trafik free..caya lah Abg Ben..
sape2 nak tahu lebih lanjut meh singgah sat boleh klik taw..rugi tak klik!!

NOTA PENTING : xde entry coz pewot ngah lapor..smentara ade tenaga nak menaip ak wat gini lu..maceh!

im change!! nak BERSIH an hati ..

as-salam..
slamat pagi..ak sengaja buat entry tepat kul 1:oo pagi ni..sbab start dari pagi smalam dok kecoh hal BERSIH tu..huu..BW mane2 blog sume dok teriak pasal mende ni..BERSIH ke korang tu?? ahh..tak payah ceta banyak ak x berminat nak ceta lebeh pasal BERSIh yang itu..coz..ak x nak keBERSIHan Blog ak dicemari ngan hujahan yang mungkin bunyinye agak BERSIH tapi..kang jadi kureng BERSIH...lebeh bahek ak ceta pasal BERSIH an Hati ni lagi bagus...tapi sblom tu ak nak komen skit ar...skit jek..sebab mende2 macam tu iaitu "perhimpunan BERSIH" ak dah 2 ari tersekat dalam kesesakan..huh!!terbatal nak BERSIH an aty ni..tercarot plak tibe2..coz tekanan..kaki lenguh..huh!mase terbuang ..korang ad rase x???so...renung2 an larh..jangan kerana mende2 begini menyusah an orang lain..banyak lagi cara yang BERSIH..an?...

ok..continue balik kisah ak nak BERSIH an ati..ni.ak sjak akhir2 ni agak tekanan ..sampai ak jatuh sakit,,...pale tak henti2 sakit..pening arghh..skang oke skit..tapi hopely takde ar kronik an..ak mungkin x ckop rest n banyak sangat pikir..ermm..ceta bab pikir2 ni..ak terfikir nape jadik macam ni..mungkin ak x ckop BERSIH an ati ak ngan amalan2 yang spatotnye ak buat..x ckop BERSIH kot? Ya Allah sesungguhnya dugaan ni ak trima ngan hati yang lapang....terima kasih ya Allah kerana ngan ujian ini lah ak sentiasa ingat padaMU..kerana ak hambaMU yang lemah..banyak yang perlu ak BERSIH an..insyaAllah..smoga masih berpeluang tuk memBERSIH an ati yang hampir dicemari ngan perkara yang kureng BERSIH..wallahualam.

Nota Penting : manusia x lari dari membuat silap..tapi jangan la slalu tersilap..BERSIH an la hati kite ngan amalan soleh..utk bekalan di akhirat. ^____^



Jumaat, 8 Julai 2011

Oh!! Tidak... Aku Tersingkir ...

1st of all.........
sila amik tropi korang ni ehhh..dan ak nak pekik kuat2..
jutaan 
T.A.H.N.I.A.H !!
 pade mereka yang tersenarai antara MEREKA TERBAIK lam list blogger sharifdez .. huuu..ofkos ak sedeh gile2 frust pulak rasenye mane x ekkk.. berminggu juge blog ak tergantung di dalam list MEREKA TERBAIK .. its oke.. this week ak bagi can kat mereka tuk dduk slesa di seat panas ak euwhhh.. saabo jek.. hehe.. sori ni gara2 ak bz sangat join segmen n GA sane sini .. x sempat sangat nak BW .. 

cer jeling sape yang TERBAIK uhhh........review skit..nek an trafik mereka..haha..  (kipas..kipas..)


( dia kongker piala ni taw..tahniah beb!! 1 week jek.. )

 blog list “MEREKA TERBAIK “ kat bawah ni.. cer terjah pulak..

dePalma SP
( no.3 last week..kini amik seat ak..TAHNIAH beb no.1.... )


My Life , Love & HERBALIFE



( pic x leh copy..tuan belog x bg permit ..hehe )

dan.........yang selebihnye korang cer  klik sini 

Nota Penting : TAHNIAH ...same2 surport same2 nek an trafik 


SAKIT ATI..OKE?

salam..pagi..ujan lebat kat luor ni..


mud ak sedeh bertambah sedeh dowh..lame ak x bicara nakal kan?uh...ni yang ak nak membebel ni..da la ak ngah tensen sakit pulak otak ak tiap kali pikiaQ pasal keje ak ni..euhhh..sori oke..memang entry ari ni ak nak bebel..hm..ntah la ak da bosan gila oke..apsal la kan silap orang len nak babit an sume orang???ad otak tu gune!!!euhhh..bosan la idop dikelilingi orang2 camni..wait ja ak brambus senang idop korang..x menghargai jasa baik btol la..ingat senang ke nak cari orang yang steady cool macam ak ni?eh..ikot aty ak nak jek kurang ajo siap nak skolah an korang yang tongong ni..nek lemak pulak an..kalo kat tempat lame ak memang ak da bambu kaw2 oke..!!sape x knal ak ni???sally yang paling top ten lam ranking kalo bab MC!!bab KERJA,bab..JUJUR..dan macam2 la..nak2 peel mengamok ak ngan Bos lame ak pon ak maki oke!!tapi itu la..skalipon peel ak kurang ajo macam tu Bos lama ak sayang gile kat orang macam ak ..siap pulak tu nak nek an gaji ak berlipat2 ganda..siap bodek ak oke..tapi ak blah sebab ak da bosan n muak keje x tentu mase tuh..ibarat x tengok dunia..mane tak kalo da syik ngadap bangunan n customer jek mane nak tengok cuace buruk ke..panas terik ke..ha..tau2 da waktu balik..trus balik tdo..x ke itu xde tengok dunia??euhhhh...ni yang ak nak jadik cam dulu ni..untong ak da dewasa malas btol nak layan kerenah orang2 selfish ni..harap skolah tinggi2 akal???lantak korang la nak bace ke nak tahu ke..hal ni..ak memang totaly fed up!!!ak respect camni ke layanan???its not fair la..buddy!!!ak sakit2 pon gagah an jugak gi keje last2 maki suke suki jek..membebel jek..fed up!!bertambah sakit jek paleotak ak tau x???..................ak x pnah MC cukop baik la..........!!!!

Nota Penting: salah an orang yang buat salah bukan sume nak dipersalahkan...ap pon x bleh ar...

1st Give Away Lucky Draw d'Sweetchoc

selamat pagiii....

ak x sihat tapi still nak join GA..tande trima ksih la sbab suzajudin92 x jemu2 tag ak stiap kali ade segmen n GA..bagus btol.. ak ingat ak gurau jek kot..itu ari sbb ak ad cakap kat dia yang ak suke join segmen..hehe..memang pon..haha..tapi bukan merungut cume segan syik kene tag takot t x sempat join..ye la maklom le time ni ak agak sibok n slalu poning2 palo..heheh..tapi ak x kisah ak suke gile kene tag..atleast dapat trafik free...jangan serik oke tag jek ak suke taw...ad mase ak akan try jugak join ap2 pon segmen or GA..or yang seangkatan ngan nye..yeeeeeeeeeeeeha!! oke jom terjah gambo kat bawah ni utk info...




 klik  di dsweetchoc 

ak tag mereka ni..sbab sweet cam choco loly ni..

Nota Penting: nek an trafik mereka..hehe...sweet kapel tuhhhh..

Khamis, 7 Julai 2011

SEDANG SAKIT

hye..
suda lame jugak ak x membebel.baru2 ni ak sebok jek blogwalking ngan join segmen..kenapa ek???ntah larh.ak smakin buntu otak smakin kureng ngan idea tuk berblog..mungkin xde creta nak ak kongsi..tapi akceli ak skang ngah x sihat.ak sakit.ntah nape an..sering sangat pening pale..banyak sangat pikir kot?pikir mase depan..em..ntah la..yang penting ak stop skejap..coz ak sakit!!! oke...jumpe agi.as-salam.......................

Nota Penting : korang miss kat ak sila tinggal jejak n link korang di ruang komen...maceh. :))

Rabu, 6 Julai 2011

WORDLESS WEDNESDAY # 3





NOTA PENTING : ( sampai bila nak tunggu!!? huuu...

Selasa, 5 Julai 2011

MUD :) join SEGMEN sampai muntah!!!!!

hehe..yesss..x pecaya ? nape erk??? mud ak memang gile segmen.. kerana otak n waktu yang ak ade this week terhad..hehe..sambil2 tunggu FOLLOWERS ke-200!! jom ak kene tag agi ni.. smangat2 nak join segmen..wah2..suke nyeee dia tag ak ..xpe2 ak sukeeee...hehe... jom tengok banner..

Nizam Ijam Jr

nak join klik je sini sambil la korang menapak lame2 blog tuan tanah ni best....

sambil2 korang menapak jangan lupe lak terjah blog bawah ni pulak..ak tag 2 lagi name..


Nota penting : mud ak terjah jekkk...n follow segmen

Isnin, 4 Julai 2011

JOM JOIN!!!!!!! AK DAHHHHHHHHHHHHHHHHH...

hehe..kene tag agi..nak tahu sape?cer klik sini huhu..thanks kerana telah mengeTAG ak..heheh..
pasal segmen kali ni..ak nak join klik sini bahekk punye ..:))


Segmen - Bloglist Pucukandubi !


so?klik la cepat..sambil amik  tahu jom same2 join segmen ni...teringat lak ak makan pucuk ubi sambil campor ngan kuah pecalllll.......fuhhhhhhhh!!!meleleh...


ok ak nak tag 2 member yang bahek aty...men terjah2 jom kat blog mereka oke.. :)


Nota Penting: yeh..sape2 ad segmen meh2 syer ngan ak..suke gileee...

Sabtu, 2 Julai 2011

JOM SERTAI BLOGlist HARIS

 




hehe..suke benor orang tag ak..hehe.suzajudin92 tadi telah tag ak ...so skang .mase tuk join segmen..tu.. hehe segmen ke???oke la pape ar...so nak tahu jom klik empunye blog name hariskaito ngeh2.....

sambil ak tag 2 member ni :)) 

Nota Penting : ak pomot korang hehe jom join :)) maceh

MUD TERJAH BLOG

hehe...sok offday!!!!da bleh gi jenjalan larh..haha..x sabo nak gi nengok movie SEKALI LAGI ..n Tranformers..huu..dua2 skali pon boleh..memang nak tengok dua2 pon..ari ni ak still mud TERJAH n BLOGWALKING!!......dada' ....yang mane da singgah jangan nakal2 oke!!

AKU BUKAN PEMALAS ATAU TAK IKHLAS PUNYE BLOGGER!!!



wah?tunjuk taring da dia...haha..jangan mara ni ak nak bebel skit..ak rase da lame ak x membebel an..syik blogwalking jek..ha,nak dipendek an crita..ak nak habaq mai.. pasal blogger2 yang slalu suke blogwalking ni.termasuk ak larh.. ad part2 yang mungkin kalau blogger len x suke tapi kalau korang tanye ak?ak x kisahhh...dan ak siap bagi cap tangan ibu jari genggam lagi!!!yang berjenama NGAN YIN!!! hahahaha... (jenama kacang goreng feveret ak) 


kenapa ak cakap macam tu erkkk???sebab kalau blogger len segelintirnye larh an..x gemar silent blogger. yang besenye mereka2 ni suke BW just tinggal jejak kat peti shoutbox korang tu.then akan terpekik2 sambil bawak banner cam ni ....

" hey..bw sini..jempot singgah ..[link] " 
"hey..follow sini ..follow me bck ya"
"hye...[link]"

korang mesti x gemar an ...bebulu jek an?tapi ak x...x fikir camtu skit pon..lagi ak suke terjah!!!hahahah!!
sebab lagi mudah ak x payah blogwalking sendri..trang2 depan pintu tetamu menjerit ..if da balik ke tanah sendri pon ak x kisah ..ak akan terjah balik..tande ak respect sebab korang2 begini buat shoutbox ak meriah..dan x sunyi...hehe..so?nampak an ak x kisah pon..korang tak follow ak dulu pon t ak follow back kisah korang....sbab ak suke blogwalking ..nak2 dijempot..wah!bangga...hehe..korang rase cenggitu x???
ibarat jemputan VVIP oke..cer korang set kat paleotak korang hargai mereka2 yang jenis camni..mungkin mereka xde mase kot..or malu gile nak drop kat kotak follow korang or kotak komen ...korang.its oke an x salah kot kalau kite yang mula an sesi terjahan!....ish! membebel lak ak erkkk??oke la..cer pikir la yekkk...

Nota Penting: korang x rugi terjah blog ak tanpe komen or follow dulu sbab ak x kisah...n ak bukan pmalas or tak ikhlas punye blogger malah ak respect uhhhhh...kat korang2 yang suke jadik silent blogger...hahaha,...
TERIMA KASIH ...tunggu ak terjah balik!!! yehh....

Jumaat, 1 Julai 2011

yesss...sentiasa ingin menjadi yang terbaik dikalangan terbaik!!!

hehe...ak suke ngan brite ni...bukan snang nak buat blogger len menghargai kite an..nak2 as newbie.bagus le tu kan sentiasa puji niat bahek blogger camni.x kdekut memberi trafik kat blogger len..ak sokong niat murni kao 100% oke...asal an ak sentiasa diletak an antara terbaik dikalangan terbaik...hehehe..ap ak mengomel ni?ha..nak tahu korang klik blog sharifdez ... x sia2 ak menskodeng cari trafik di situ sambil follow kisah2 dia n gengz dia.. bukan mudah nak kekal an ranking terbaik oke... so sape2 antara korang meh2 join terjah ak n follow ak mesti follow n review blog korang balik sambil nek an trafik olweys tanda penghargaan!!! maceh..

Nota penting : sama2 la kite sebagai blogger kongsi pendapat n support blogger2 len..x gitu?

TODAY IS FRIDAY ^^..ADE SESUATU yang MELUKAI KU...KIJAM!!!!


ape menda sume ni?? izinkan ak laung kuat2 LOVE IS SUCKSSSSS!!! damn syial ... di pagi jumaat da buat ak menyumpah!! da lame jugak ak tahan dari tuk simpan bait2 ayat mencarot ni.. asal?? x boleh ke? salah ke?aghhhh... smakin buat ak menyumpah jek...boleh tak jangan sakiti ati ak?euhhh..elok2 ak "ketepikan  yang lama ade yang baru cam kao ni " alih2 kao buat hal...kanina betol!!!..ish!!! x gune punye Hendpon Baru!!!! kenapa line kao slow sangat....ceraikan kang dari jari ak...ish!!

Nota Penting : entry pasal hendpon daaaaa' .... bukan kekasih hehehe... ngah tensen ni hendpon buat hal ...

info PEDAS : 12 FAKTOR LELAKI BOLEH DIPERCAYAI

hehe..bleh pecaya atau tak korang gi test larh kat insan yang korang sayangi iaitu LELAKI!!!cer jeling bawah sini..sblom tu , wahai2 sang Lelaki jangan ingat korang perfect..ad tak ciri2 kat bawah ni yang melekat kat korang sejak dari baby???hahaha...ade ke????takde bek toksah ngaku Lelaki Sejati..bab Wanita kureng sukai... hehe...

1) KONSISTEN ^^!!
pecaya tentang apa yang dilihat dan didengar tanpa ada rase syak wasangka .. selidik dulu tanpa memvavi buta membuat tuduhan palsu pada Si Dia.

2) BOLEH DIKAWAL
^^!! pecaya yang korang boleh mengawal situasi tanpa mengongkong Si Dia.

3) KOMITMEN
^^!! bukan skadar tepati janji atau masa bahkan dari sume aspek korang tahu memberi komitmen tanpa Si Dia meragui korang.

4) KEJUJURAN
^^!! memang penting tuk kebahagiaan yang terjamin.sehingga keakhir hayat.

5) TERIMA SEADANYA
^^!!sikap yang harus ada pada korang tuk menerima Si Dia walau baik atau buruk tentangnya.sesuatu yang sangat didamba an oleh wanita di dunia.(Lelaki pon same je an)

6) SALING MEMAHAMI
^^!!wanita memang sangat ingin an sikap begini.jadi tanam an sikap saling memahami antara masing2.jika ingin perhubungan bahgia berpanjangan.

7) SIMPATI
^^!!tak mudah tuk melakukan perkara sebegini jangan sampai disalah anggap oleh wanita.simpati bukan bermakna korang harus membuat mimik muke atau terlalu menunjuk.bimbang rase simpati berpunca dari prasaan yang melebih dianggap kesian.seharusnya korang berusaha membuat prasaan wanita selesa bila dilanda sesuatu masalah.

8) DIYAKINI
^^!!tak kira hal remeh atau simple korang cube la buat wanita rase yakin dan selamat.lebih2 lagi berkaitan soal rahsia penting.

9) PERBEZAAN PENDAPAT
^^!!masih kelihatan cool sekiranya berbeza pendapat.korang seharusnya tunjuk sikap rasional dan bijak berkongsi pendapat sekiranya terjadi sesuatu yang tak boleh dterima akal.lumrah manusia berbeza2 buah fikiran.

10) ELAKKAN DENDAM
^^!!kasih dan cinta murni seharusnya disulami perasaan mengerti dan memaafi jika terjadi pertengkaran.bertindak rasional dan saling menganggap sesuatu yang terjadi adalah salah faham yang boleh dipertimbang an baik dari segi keputusan yang bijak.memberi peluang lebih baik dari dendam.

11) BERFIKIRAN TERBUKA
^^!!ramai menganggap tak perlu ungkapan yang terlalu menonjol.hakikatnye sikap beterus terang dan berfikiran terbuka la yang boleh buat hubungan bertambah hangat tanpa perasaan syak wasangka dalam sume aspek.tetapi perlu diingat jika hal2 remeh tak perlu la berterus terang sangat hingga menyinggung prasaan. kadang kala wanita ni tak same.

12) TULUS DAN JUJUR
^^!!pandai memainkan pranan dalam aspek kjujuran yang tulus.tanpa membuat wanita sangsi atau mudah melabel korang ni tak jujur.