BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 28 Januari 2011

i'm so excited!!


nya hari yang ditunggu semakin tiba.gelabah ar pulak.malu pon ade.bercampor baur ar.cuba buat2 relax senang cita bertenang..tapi hakikatnya dalam bilik aQ hari2 terigau2 diselang seli pulak satu adegan yang tak patot aQ lakukan.aiseh!terlalu jujur pulak aQ ni..ntah dah tak boleh nak selindung perasaan excited!!yahoooo!!rase dunia ini aQ yang punya..tui!!gelabah bukan kepalang.malu siot!!walaupon hari yang ditunggu belom lagi jadi nyata..tapi perasaan gelora ni bukan kepalang.teruja sangat ar ... orang2 tersayang disekeliling aQ pon tak kurang hebatnya.aduh!!malu..pernah selang 2,3 hari lalu aQ mimpi sampai terjatoh golek bawah katil..ya Allah..apa sudah jadi ni cik sally oi..relax ar aQ membentak dalam sedar tak sedar..ha'..itu lah bahana terlalu sangat excited..hahaha..Baby ku kalau baca entry ni pastinya tak sudah2 mengutuk sambil memuji kononnya..mana taknya sejak dua menjak ni Dia la yang selalu menjadi peminat setia blog aQ..hahhaa..thanX..sayang sangat baby.Buat member2 yang selalu singgah blog aQ walaupon korang tak meninggal an jejak korang tapi aQ tahu korang ada berkunjung menjengah blog aQ yang agak mistery ni..hahah..ThanX buddy!^^always appriciate u all..dada'..
Assalamualaikum.salam petang aQ ucapkan.
ntah nope rase sangat2 teruja dan sangat2 epi.berdebar pon iye.haha'..mane tak












2 orang sokong Sally:

woot-woot berkata...

erk erk ko nye style penulisan stylo gak doh.bhahaha..tak perasan lak selame ni,sebab environment blog yang agak suram.try ko customize blog sampai blog ko senang dibaca,baru senang mate readers nak bace post ko..and then bile bace,dan best,orang akan komen..dats all :)

ezet a.k.a sally emily rose berkata...

ofkos..kao jek x pasan an..huhu..sedey aQ taw..:P thanX beb..da wat pembaharuan pon..hehe