BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Ahad, 16 Januari 2011

Emily the Strange Facebook Layouts aQ sangat minat pada kartun nih..waktu zaman fesyen ghotic dulu..bile aQ belek2 almari aQ yg makin padat ni pe nak wat erk..ngn koleksi yg aQ ad ni? nak buang syg pulak..knangan waktu nak mmbeli mende nih telalu manis hehehe...mne x nye sanggop bf ku menarik tgn aQ asal jek mate aQ nmpak "emily rose" konpom pale ku bepusing 90darjah!! x singgah x sah...hahahah..sehingga skang lau masih ad mende2 ni aQ konpom akan membelek satu persatu..kalau boleh nak borong sume!!! hahaha..sanggop aQ!!! korang yg x sanggop nengok aQ bertapa berjam2 kat mini stall tu.. wek2...=)

2 orang sokong Sally:

kuraku berkata...

klu dah minat suma sangkut.

ezet a.k.a sally emily rose berkata...

hehe..tenks coz sudi mengomen blog aQ..ad jugak yg sudi..heheh..itu ar lau da minat ap pon sangkot..hikhik..=)