BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 20 Oktober 2011

Hey........Peeps!! Korang rindu aku tak???

(",) hey...rindu ke?? menyepi ke ?? Busy sangat ke ??...haha..1st of all..nak say THANKS la..soori..sejak kebelakangan ni aku tak rajin BW dah..apetah agi nak hapdet Blog aku yang bersawang ni erk?? ofkos la aku busy..kena lak time tengah bulan ni bebudak UITM kat sini ConVo la.. adoi!! sakit pale n mate aku pon naik rabak.. buat korang yang rajin BW if skalipon Silent Readers ak..korang memang sempoi la beb!! Thanks la.. yang mane cer komen membina or komen yang nakal.. weee~~!! terbaek....glemer jugak Blog aku ni kan...ahaks..same2 surport antara Bloggers ofkos sangat sempoi...kalo dah lame menyepi korang mesti nak tahu status hot Blog aku kan...a.k.a ENTRY la...kikiki!!~~

wee...nak tahu gossip dowh..aku baru jek habis sesi training ade la kat 1 tempat tu iaitu HQ!! kahkah....
pade yang dah berkerjaya ofkos la tahu kan.. ape tu HQ..kahkah..ade setengah orang kalo Mr.B** dok panggil korang mengadap..haha..mesti ade yang cuak erk??..kan kan.. tapi pade aku tu saat yang aku tunggu!!! jujur oke... creta pasal training kan.. aku memang dah lame berhajat benor.. mende ni diwujudkan!!! sebab aku dah lame makan ati ngan budak2 atau snang creta patner shift!!!! hurm... best gile arhhhh.. amik kao setepet.. sokong betol part 'Discusion tentang - bagaimana nak jadi staff cemerlang'
.......memang terbaek dowh..walaupon mase tu aku tak 1 group ngan budak sengal tu.. haha..part ni best gile kalo aku dapat tengok memek muke bodoh mamat tu.. hampeh!! memang rase nak kenekan cukop2.. tapi tak se-group ngan dia..hahaha..memang sah2.. mamat tu tacing gile..! sbab ciri2 yang spatutnye takde lam diri dia.. nak-nak ciri "team work"!!

hrm...bile dah musim Convo..aku smakin tekanan lak.. sbab boleh kate banyak booking aku handle yang bertambah tekanan...aku ade dengar sore-sore sumbang kate dibelakang aku yang kononnye aku ni hadap TENET or FB jek... hrm...kalo la aku boleh pekik mase tu nak jek aku pekik like this!!

" ^^!! aku memang hadap PC tu dari pagi sampai la waktu balik keje..tapi aku gi sengkang mata sbab gi settle hal keje.. -----> booking ----> booking ----> yang macam goreng pisang tu.. bukan hadap Fezbuk!! .........
hey..aku bosan la macam ni.. dah malas nak gadoh2 serupe budak kecik! tak tahu la.. sib bahek ade manusia2 yang masih faham... kalo aku takde mamat-mamat bodoh sombong tu boleh ke settle keje tu sume?? krem salam maut la.. berani gerenti!! hopely ngan adanye training smalam ..hopely ade prubahan kan..dari segi team work tu!! hrm..aku pon pelik la macam ne aku sangat kebal bile berada dikelompok orang-orang takde kesedaran sivik tu.. aiseh!! hahahahaha... "
wassalam!!^^

Nota Penting : kadangkala aku bangga sangat bile orang dok mengata aku blakang2 ni..makne diorang ni still takut dan aku tak tercabar pon ngan peel diorang ni.. then bagila aku pahala banyak2 kan kan kan.... :)

the important is... Allah sayang hambaNya yang penyabar .. betol tak korang???

5 orang sokong Sally:

Namee Roslan berkata...

ssh nk jd likeable tp kita jangan jd annoy. kalau diorg tak suka sudah. hahah

aimie amalina berkata...

hayoooo
sbr yeeee
patotla dh lme x nmpak die
heheheh

Adylia Qarissa berkata...

lama tak singgah sini..heheeee...dah bersawang blog nie..cepat2 kemaskan :)

khairul berkata...

abg rindu...abg dtg sini

Suza berkata...

miss u lh akak waaa muah muah muah hehehe bagi kiss sikit :) XD