BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Rabu, 16 November 2011

PERLU KE HACK BLOG ORANG ATAU FEZBUK ORANG??? KONGSI PENDAPAT DI SINI..

Hey...salam pagi.
lame tak hapdet blog .. syik2 alasan busy..hahaha..iye le memang pon busy..nak jadik " isteri " kan.. akceli ilang mud nak blogwalking n berfezbuk sakan.. ntah nape pagi ni trase nak jalan-jalan tengok blog kawan-kawan ..tetibe.......................rase sedeh pulak sbab ade sorang kawan blogger ku akaun blog kene hack..aduii..ilang pengomen tegar ku sorang ni..sian beliau..beliau ialah "Dkna" tetibe tringat kat fezbuk tunang ak... dah seminggu beb kene hack.. yang tak leh blah tu sbab nak curik chip poker je kot.. bangang punye hacker...

kat sini ak nak bebel sket pasal hackers.. raserase korang ape la yang best sangat nak hack akaun fb or blog orang? meke tak kaco pon idop si peng-hack tuh!!! sronok gile babik ke ha hack hack ni.. ape ke bangang sangat.. perghhhh... memang ak sumpah orang yang hack tu.. moge sok luse ko pulak kene hack... weeee~ [ hep.. mintak maap lorh sbab ak sangat panas ni okeh!! ]

pendapat ak kalo ..nak hack pon hack la cara berhemah.. hack 1 ari suda la.. pastu pulang balik weee~ menyusahkan orang..kalo ko hack dapat duit berjuta takpe jugak.. ko tak dapat duit ponggg~ dapat sumpahan ado la.. kalo takat ko bersorak puas ati??? ape sangat weeee~~ tak boleh beli intan belian ponggggg~~ sok mati bawak la sumpah seranah dari tuan tanah blog ke fb tu.. padan ngan muke ko..

Nota Penting : Hackers!! baik ko makan gule-gule HACK ni lagi bagussssss... 
tak dapat bala!!!! grrrrr.........

5 orang sokong Sally:

Anum berkata...

x perlu ok :(

si cantik sally berkata...

Anum ^^

itu le pasal.. bongek si peng-hack tu..

khairul berkata...

buat si hackers..p la hack blog yg menghina islam ka..blog gay ka..hack blog kami ni buat apa ??

si cantik sally berkata...

khairul ^^

betol tu abg khai..geram betol saye...

Namee Roslan berkata...

tak perlu rasanya...