BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 2 Disember 2011

"SAYA DAH KAHWIN............. yabedabeduu.."

erk...
salam Jumaat yg ceria..
lama kan Sally tak hapdet blog ni...da semak samun sket erk..huhuhu..
ade ke yang rindu kat saye???eeh...sejak akhir ~ akhir ni da pandai ganti name diri uh SAYE...kuikui...
nak tahu nape? huhu..lame erk saye x blogwalking nakal..nakal kat blog korang gengz...rindu??? kuikui...saye sibuk setelah beberapa minggu ni..sebab..saye dah kahwin!!and ade seminggu lagi nak langsung Majlis Persandingan Hari Bahagia saye pade 11 DIS 2011...kuikui...sorry x dapat nak jempot atau post kad undangan hehehe..sori la gengz..sbab ase blog saye ni terlalu PUBLIC sangat...kehkeh...oke la..saye post sbab ade terdengar kawan~ kawan kate saye dah senyap menyepi dari dunia blog..hehe...ok x mao creta lebih..nak sambung buat kerje last last ari ni.........................mud bekerje smakin down!!!! pikir soal majlis uh.....ake bai!!!!!!! ~~~

Nota Penting : nak wish??? bolehhhhh...nak suggest tempat menarik untuk percutian HONEYMOON pon boleh.. >_<

8 orang sokong Sally:

Anum berkata...

tahniah

KuNanGKuNanG berkata...

tahniah..slmt pengantin baru...:)

✿....rossa alina....✿ berkata...

amboooiiiii..suke plak ye..kikikiki..

kali ni kene datang jugak sebab mase nikah aritu datang mase majlis dah habis.. :(

Adylia Qarissa berkata...

patutla lama tak nampak..rupanya bizi dengan majlis berbahagia..

apa pon tahniah sally..selamat pengantin baru :)

Namee Roslan berkata...

tahniah Sally:)

khairul berkata...

wow tahniah dr abag..semoga berbahagia..nanti post kan pics taw

sharifdez berkata...

Tahniah Sally Cantik. Selamat Pengantin Baru. Diam2 ubi berisi rupanya. Patutlah dah lama menyepi.

si cantik sally berkata...

thanks u so much guys..>_< nanti ade mase sally bw cm dulu tu..menyepi jap jek..oke..c ya'