BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Rabu, 29 Februari 2012

hye u oll............ lame kan aku x hapdet entry rase rindu plak ..kikiki....bukan ape la..just memberi sedikit ruang pade keadaan aku yang sedikit jugak keletihan..maklom la kan aku kan ngah preggy..mengandung laaa..huhu..genap sudah bulan ni TIGA bulan!! huhu..nak tengok pic aku ke?? erm..sok2 jek la tunggu da besau t erk kawan~kawan..hehe..malu plak..

hari ni konfom masing2 kalo bukak radio ke..bukak belog ke..konfom sume tak habis2 cerita pasal date hari ni kan...29/2/2012..yang spesel paal 29 tu ar..tahun lompat!!!!!!!!!!!!!!!! 4 tahun skali beb!! gile tak kecoh..lawak2 mase nak otw gi kije sempat gak dengar radio Hot.fm.......lucu la..trase plak nak mencelah kikiki.....hurm pade ak..hari ni hari yang sedikit HanGit..bukan ape..la ni sume bab kreta ak ni la..smalam buat kije2 tukar sport rim baru ..L2 TRXX.. (oh!!maap pic ak x sempat amik..akceli x sempat polish malu laaaa) ...buat aku cuak la..ade lak sound effect yg kureng best didengar..haduiii..allignment x sempat buat malam tadik...sian keta ak..nak balik ni pon aku cuak sedikit..hurm tawakkal jek leee..ok!! done!! 

Nota Penting : aku pon nak kecoh pasal tarikh 29...ni jugakkkkkkkkkkkkk!! hangIt dowh....... 

3 orang sokong Sally:

Namee Roslan berkata...

sally jaga diri okay :) org preggy kena banyak rehat :)

Munnafendy berkata...

takpe at least ade jugak entry di tahun lompat!

azam berkata...

jaga diri...semoga segala urusan dipermudahkanNYA