BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Rabu, 4 Januari 2012

Merasa untung menjadi sorang wanita yang sedang PreGnanT??

hey ......
salam petang yg sangat mengujakan. ,memang da lame jugak jari kemetot ku yg makin melidi nih tak beraksi ghairah tuk menaip bait-bait kata lam blog yg makin suram ni.....kepenatan macam empunye Tuan blog jugak la kan......haish......leh camtu??? haish..sabo jek leee..

nak creta ape erkkk.. cam best jek petang begni kite creta soal ati n prasaan sorang wanita.. huuuu~~
sape nak sokong n LIKE entry ak ni....khasnye para wanita skalian..harus like oke...

bak kate orang jadi wanita amatla bertuah!!! sbab .. wanita boleh bergaya ape saje .. beraksi manje kalo lam situasi sedih pon leh nak tunjuk lagak sombong konon mintak di pujok le tewwww.. aw aw aw... x gitu para wanita.. wanita sekeras keras ati senang jugak dilentur ati nye ye dak.. nak kate bab time p.r.e.g.n.a.n.t!!! part paling best ape diaaaaaaaaaaaa??? sape berani jawab?? haish ...malu malu pulak.. jangan malu la ..beb!

bile disahkan org pompuan pregnant akibat buatan si suami ,... hahaha .. khas tuk yg sah berkahwin.. oke.. bukan kapel kapel.. kuikui... mestilah bangga dan sangat teruja.. dan rase bersyukur kan kan... kerana ngan berita gembire begini lagi tambah membahgiakan si suami... haaa.. so bile si isteri da beri kabo berita gumbire begini.. sah sah si suami kene la..amik berat sangat sangat tang kesihatan isteri betol tak kawan kawan???

mase ni la kite nak tunjuk menggeletis ala manje gitu.. mase ni la nak minta itu ini nak melahap pe yang teridam kat lidah ..anak tekak kite.. memang la part ni best gile.. tpi harus ingat jangan mintak yg bukan bukan sian si suami kan kan...

bab tajuk ak ari ni.. sure berkaitan la kan ngan ak... hahahah.. memang rase best n excited nak timang baby..
tapi bab bile da ngidam itu  ni macam sian lak kat perot ak ni.. kadang kala ak sampai tak larat nak makan makan dan makan lagi..adoiyai...untung la kan saat ni tekak mule nak makan apa saje.. gagagaga.. hopely naik la balik berat badan ak... huhu.. so best n beruntung jugak la kan.. lame benar ak x bershopping sakan..mengenangkan berat ak dulu makin susut so hati tawar nak membeli n belah.. kahkah!!!!

skang tidak lagi..im so hepi .. leh melaram macam dulu lagi hahahha.. tapi.. korang yg da penah ado anak.. cer la kan bagi petua kat sally... harap dapat bantu ibu muda ni...haish.... mintak tolong aja sket...

Nota Penting : drop ur petua di sini.............yg lom penah ado anak kalo ado petua pon  leh kongsi kan kan... maceh... >_<

4 orang sokong Sally:

Anum berkata...

sangat untung :)

Adylia Qarissa berkata...

tahniah! :)

Myra Jay berkata...

Mmg bertuah bila disahkan mengandung, itula yang dinantikan selama 2 tahun kami berkahwin ni tapi iyela blom rezeki kan.. :)


BTW congratez dear, jaga kesihatan tau :)

Namee Roslan berkata...

tahniah sally. mesti comel jelita mcm mummy dia :D jaga diri :)