BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 15 Disember 2011

eeh......... saye da jadik Pn.Sally larh....bukan Cik lagi da...

yuhuu~~

kedengaran sore sumbang nak memanggil name ak ngan gelaran Cik!! haiya... menci menci... kite da Married ofkos bangga ngan title Puan!!! haha.. saham ak xdenye penah jatuh.. puihh~~ muke makin berseri adolahhh.. orang ingat muke ak muke orang lom Married.. haha tapi sejak da kai inai di jari ni haduiiii~~ kantoi suda.. hehe..well yep!! saye la pengantin baru... gi mane2 ado jek yang menegur... kahkah... malu plus bangga la plak... >_< .. " da tak leh panggil Cik la ni..." .. " eeh.......sure la... >_< wekkkkkkk!! "  

hehe..statement nak up jek kan kan... ade ak kesah??? so.. respect sket la orang yang da dewasa ni..kihkih.. ak bukan lagi sorang budak pramatang yang nak bajet ayu jek.. kene la blajar respect orang ni yang da makin dewasa.. kalo dulu leh la korang gurau2 x betempat skang no more oke..  hahaha... ak sket pon x kisah da korang nak kate ape da.. syik kedengaran sore2 yang tak puas ati... aduh... rentikanlah.. bosan plak..

huuu~~ da lama gile seakan mati kutu mati akal da skang ni sejak Married ni.. nak hapdet status FB pon da makin ntah hape hape ntah .. blog ni lak ahhhh... da tak tahu nak hapdet creta ape.. cam da malas pon iye.. rase nak BW sajek....

nak uat keje pon trase sangat malas la... nak uat pe ni this week kang masih ade Majlis Bertandang Belah Lelaki plak.. hadui.. x sabo nak cuti ... otak pikir ke situ jek... kalo da settle yessss!! dapatlah bercuti Hooneymoon kan kan .....wekkkkkk!!

Nota Penting : nanti ade orang jeles plak ak cuti lame... =.= ' d.e.n.g.k.i!!!!!!!!

4 orang sokong Sally:

Anum berkata...

baik pn
hehe :)

RoslanPutra berkata...

selamat pengantin baru...

✿....rossa alina....✿ berkata...

hai puan sally..kuikuikui..

weiiiii sorry sangat xattend wedding..demam la..sedih sangat2 sebab xdpt nk tgk kezen kite yg cun melecun ni sanding..mmg sedihhh!! :'(

Namee Roslan berkata...

selamat pengantin baru. :)