BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 10 Februari 2011

saja test market..tapi ini pengalaman aQ selama blogwalking

Smalam dapat mesej dari mummy vouge ni,ajak join contest..puas ku perah otak nah amik ni celoteh aQ sempena tajuk contest tu,saja test market..sambil berkongsi pengalaman..kalah menang tak kisah.. :p

"CONTEST MRSFAIZOR (PROBLEM BLOG)"

mrsfaizor








arini aQ ingin berkOngsi dengan korang tentang satu isu ni iaitu 
Problem Blog - widget bling2.
seperti biasa ar kan korang tentunya pernah alami situasi macam ni.
termasuk ar aQ.memang tekanan prasaan dibuatnya.
masalah aQ ni ..bermula sewaktu aQ mula2 nak berjinak2 dengan blogwalking.
pada asalnya saja tuk melepas an keboringan.konon sebagai personal diari ar sangat.
ada ar satu ari tu,ngah sebok2 melayan blog yang waktu tu baru saja aQ habis meng-edit..dengan mata yang agak kuyu..sambil aQ menguap2 tak sudah
dek kerana aQ sudah bosan melayan sendiri punya blog saja ar nak menjengah blog teman2 aQ.
tadaa!!tu dia blog yang terpilih pada petang tu..nah!amik kao bukan main bling2 blog minah ni.adoi..  mata aQ yang elok tadi kuyu tak semena2 menjadi bulat sebulat2 mata minah dalam blog tu..haip!! syok pulak aQ melayan blog minah ni siap dengan lagu yang agak sweet ar se-sweet minah ni..mana taknya
siap dengan wallpaper yang agak gurly ..macam dialam remaja gitu..ye ar usia aQ pon sudah boleh kata alam dewasa..syok pulak membelek2 blog minah ni.ada ar satu part tu..nak loading bukan men berat..baru aQ nak membaca sepotong
ayat ni.."Blurp!!!..toing2!!"tetiba lak hang aQnya PC..gelap tak semena2 PC aQ yang terang benderang dek blog bling2 minah tadi..sudah menjadi gelap gulita.ah!sudah..sepantas spring aQ menggelupor..
dok menge-check apa problemnya..mata melilau sekeliling "ada blackout ke kat opis aQ ni"-ati bebisik sorang2..peh!!oke je karen kat opis ni..hmm..sudah ni gara2 bling2 blog tadi tu ar..PC aQ jadi gila sekejap..tak larat kot melayan blog yang sangat2 bling2 tu tadi..ha!itu ar..betul jugak cakap member aQ..jangan over sangat dek meng-edit blog sume widget nak letak..hah!amik kao..berat widget tu..pengajaran kat sini untuk si blogger..kurang2 an letak widget yang bling2..buat berat je orang nak menjengah blog kaorang siap amik masa..dan tak pasal2 jadi macam aQ ni..hang PC ni.haha..
sian aQ..huh!sejak ari tu aQ malas nak jengah blog minah tu.dan bertambah malas kalau blog kaorang penuh ngan widget yang bling2.serik sehhh..

sekian.ambil peringatan sikit..cik/en blogger diluar sana..edit bagi menarik boleh tapi jangan terlebih..




aQ tag nama-nama terpilih :-

^^antara blog menarik korang boleh layan...no bling2..haha'.. :p


2 orang sokong Sally:

spongedolly berkata...

thanxa sys , ,<3 huhu ,

ezet a.k.a sally emily rose berkata...

ur almost welcome bck..hehe..ngek2..