BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 18 Februari 2011

aQ bukan boneka..nak hina2.



salam petang yay!nak bekongsi sato agi entry panas..meletop2..cam aty aQ yang nak meletop dek prangai "si kawan" yg hamp[e]h..sukew sukiw nak hina aQ ea?kao toe nak disama an ngan anjinX lagi mulia anjinX dr kao oke'..sebab mulot kao memekik dok sedap hina orang len cam kao toe mulia sangat.stakat muke hare cam kao..tolong sikit ingat Tuhan beb!ari jumaat yang mulia ni tolong kao jangan cemar an ngan kata2 hinaan ..kao toe..sabo aQ ade limit ar pulak.dok nasihat telinga pekak cam kao,aty sekeras batu,bodoh lagi sombong ..arghh!aQ malas tengok muke kao!anytime aQ leh remove kao dr list "kawan" yaang aQ ade..haha'..tapi seblom toe nak tengok stakat mane kao toe mulia ar sangat konon dari aQ?haha'..cakap beso..kao hina ar aQ..ibarat kao hina diri sendiri.wof!wof!lawak syial..lame aQ x mencarot dek bengang sangat nah!entry tok kao..aQ tao kao slalu bace blog n fb aQ..wakakahhh!bangga aQ..smoga kao ingat Tuhan banyak2..slamat beramal jangan cakap ja'..tui!



"Firman Allah dalam surah Al-Hujrat ayat 10
Maksudnya : " Sesungguhnya orang-orang mukmin itu bersaudara maka hendaklah kamu berbaik-baik antara satu sama lain dan bertaqwalah kepada Allah supaya kamu mendapat rahmat daripada Allah " Dan janganlah kita meneruskan sifat-sifat buruk tersebut maka umat Islam akan berpecah dan bermusuhan antara satu sama lain dan ingatlah peringatan Allah dalam hal ini dalam firmannya :
Maksudnya :  "Dan janganlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dengan itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"


sungguh pon aQ mulot puaka bukan sukew sukiw aQ nak calar an aty orang oke'..gurau ade limit.marah ade had.so?kao pikir aQ yang mulot cam puaka xde aty meh?vudus tahap vavun!ea?malas aQ nak heboh lam blog aQ ni..lebih2..cakap banyak xde guna ar ngan orang cam kao.
cuma cube kao pikir ar seblom bekata2..seblom nak hina2 aQ..tapi an kalao nak bepidato baik kao cermin diri kao dulu sebab kalau kite beramal kene ar belandas an keikhlasan dan ketaQwaan..bukan sebab nak menunjuk ea..so,pikir seblom nak besuara depan aQ.manusia xde yang sempurna..so,jangan nak up diri toe.aQ ni bukan munafik nak putus tali silaturrahim..so,ingat hargai relationship yang bertaon2 ni..oke.bukan senang nak bekawan rapat ngan orang cerewet cam aQ..so,blur2 aQ aty aQ tetap cam orang len.so plsss dont judge the book by it cover seh!kao cermin diri kao dulu ar..
ingat ar walaupon aQ camni aQ still ade pegangan agama bukan tau cakap ja'..cam kao?solat tonggang tonggek kalau kao sukew sukiw nak hina aQ ibarat kao wat amalan xde gune..permain an agama ar..bedosa tau x!!
so,trima kaseh pada yang  memahami aQ..hopely jangan jadi macam "si kawan" sorang ni.
...ada sape2 nak bagi cadangan ke camna nak sedar an orang2 camni..yang bajet diri sendri bagus??bajet suci ar??perfect?fed up ngan golongan camni..aduh!!bertikam lidah ngan orang camni sampai kiamat pon blom tentu dia sedar apoe yang dia ckap toe.. 

2 orang sokong Sally:

spongedolly berkata...

saba kaka , :)

ezet a.k.a sally emily rose berkata...

sabaQ2..dah nek bebulu bebuih air liur..rugi syial..menci taw..:P