BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 26 Mei 2011

disebalik tuah, angka dan followers ...






























yeh!!tuah ayam nampak dikaki..tuah manusia macam aku nampak kat mane pulak..aha '... itu antara aku dan Pencipta...Allah saja tahu ..rezeki bergolek kitew tak tahu..tapi kalau dalam dunia blogging sume menda2 ni konfom yang kite harap an..nak femes memang larh susah.. tapi usaha itu pasti akan buad korang rase senyum lebar..nak2 jika sebut pasal angka FOLLOWERS korang..yeh!betol tak tipu..cuba korang nengok angka aku as FOLLOWERS tuan2 belog yang agak femes ni..ap larh resepi they oll ni erk???fuhhhhh..gerun then ofkos tuan empunye belog sangat2 proud..keh2..keh2......pada aku jumlah angka ni konfom memberi erti as sorang blogger..nape??sebab aku sangat2 minat ngan angka ni...nak2 7 dan 9!! walawehhhhhhhh... cun seh!! kalau en.sharifdez jadik followers aku yang ke-69..aku pulak ade cerita yang hampir sama ngan angka mamat ni.nak tahu aku terjah belog sapa??dan jadik followers sape..korang jom baca entry aku sampai habis..tapi seblom tuh ku nak ucap thanks sangat2 coz mamat ni promot belog aku weh..cayalah !!!salute kao bro...


belog benashaari ^_^ followers ke-14633
ezetheblackrose
Pengikut (14633Lagi �






ni belog en.benashaari yang femes..cube nengok angka ni..korang jangan jeles aha'... 14633 ...cantik betol kan???baru jap tadik aku join FAN belog abg Ben ..yeh!!



belog lunalanun ^_^ followers ke- 712


 ezetheblackrose
Followers (712More »



 ni belog cik.lunalanun muhahaha..comel ja' tuan belog ni..korang nengok ape angka aku..hehehe.. 712 tuh.. 

ezetheblackrose
Followers (813More »


ni belog cik.normj1001 pulak...hikhik...aku followers yang ke- 813 terbahek taw..ntah sape larh yang jadik followers ke-1001 dia ni..lagi untung..bertuah gila..aha ' ..


ezetheblackrose

Followers (79More »

ni belog cik.niqafirulraisyajungeeseul aku jadik followers ke- 79 alorh..sangat2 suke nombor ni cun gila..di antara nombor2 kat atas tuh..haha..ni larh nombor yang aku kata tadik..kalau korang nak tahu hampir sama ngan tuan belog ni..iaitu en.sharifdez coz dia jadik followers aku yang ke-69..kan lebih kurang tuh....hehe beza 10 ja '..betol tak hehe... tapi sayang aku follower cik niqa larh..heheh..jangan marah yekkk..tuan belog..its oke walaupon dalam belog tu aku followers ke- 30 akceli...

ni bukti en.sharifdez jadik followers aku ke-69..thanks beb!!yeeeehahahaha!!!!



p/s:sama2 larh kite support each other kan bagusssss...

5 orang sokong Sally:

Sharif Dez berkata...

Terima kasih Sally. Saling bantu-membantu macam yang abg Ben buat. Menaikkan Blogger baru macam kita. Bilalah agaknya abg Ben nak review blog sharifdez.

Nenek Fasola berkata...

wah.bermain dgn nombor.heheh

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

si cantik sally berkata...

sharif dez..itu larh..same2..takpe kitew same2 newbie..kene surport an..

nenek fasola..ok

farah berkata...

saya follower sally yg ke 74. macam,ada ong tak nombor tu ? hehe

si cantik sally berkata...

farah..hehe..nombor tujuh..konfom..hehe..