BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 16 September 2011

1 Malaysia!!~~ Cintailah Negara Kita..

Salam 1 Malaysia ..beb!!~~


Gambar Ihsan : Pakcik Gugel


ari ni ak tak tahu nak mengomel ap..sbab ari ni ari sambutan paling penting kat Malaysia..so,1st of all nak wish dulu..Selamat Hari Malaysia kawan-kawan!!

ade lagi ke yang dok membuta maklom la cuaca pagi ni bukan main tenang n redup jek..kene plak ramai yang bercuti umum..haha..tapi ak jek yang sebok kije kan..sian ak..kene lak ak balik lewat puihh!!~~7pm!! wah..tergendala segala sesi merehatkan minda di rumah..alahai!!~~layan...lagu frust di siang ari ni ..perghhhhhh..ase nak muntah ..sian ak kan..

cakap pasal 1 Malaysia..Cintai Negara ..kan..part paling best katne???nak tanye korang ni?? ap yang korang tahu tang tajuk ni?? ha..itu la ade sesetengah orang tahu melaungkan jek tapi tak reti nak hargai n suke mencemuh ..erm..ha..pada ak la ..ari ni la kite kene tunjukkan semangat kite yang cintakan Tanahair kite..betol tak..kalo nak tunggu hari2 lain tak tahu la kan..susah sket kite nak nampak kan..so special buat hari ni bersama la kite tak kira bangsa,tak kira fahaman politik...tak kira agama..n..bla bla bla..kite sambut ngan hati yang tenang n bersatupadu..tolak ketepi soal politik..tak kira la ape pon..kita bersatu hati cintai Malaysia negara kita ngan 1 semangat 1 Malaysia..eeh..ap ak merapu..terlebih semangat pulak..dah..dah..nanti ad yang over act pulak..akceli ak nak amik kesempatan ni nak laung kuat kuat AK SAYANG MALAYSIA..AK SAYANG KEAMANAN DI MALAYSIA..BERSATU HATI TONGGAK KECEMERLANGAN NEGARA..fuhhh..patriotik betol..ngeh..ngeh..
cer bace ni..




"Kepercayaan Kepada Tuhan
Kesetiaan Kepada Raja dan Negara
Keluhuran Perlembagaan
Kedaulatan Undang-undang
Kesopanan dan Kesusilaan" ingat lagi ke..??bai!!~~



Nota Penting : Sambutan Hari Kemerdekaan tahun ini bertemakan Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera...Komen Anda???

20 orang sokong Sally:

Mizfantagiro berkata...

Alhamdullilah lahir di bumi Malaysia yg aman..semua cukup..Selamat Hari Malaysia..AKU ANAK MALAYSIA YANG MERDEKA!

Mizfantagiro berkata...

Selamat hari Malaysia..bersyukur dilahirkan di bumi malaysia yang aman, semua cukup..Aku Anak Malaysia Yang Merdeka!

si cantik sally berkata...

Mizfantagiro ^^

punye la smangat fuhhh!!~~ni yg kami cari..salam 1 Malaysia gak..:))

tiefazatie berkata...

slm hari malaysia!bersyukur di lahir kan di malaysia tercinta ini..=)

si cantik sally berkata...

tiefazatie^^

anda bangga jadi rakyat Malaysia..saye lagi bangga..hehe..salam 1 malaysia..sama2 lah kite sayangi negara tercinta..:))

Namee Roslan berkata...

selamat hari malaysia sally. to masih ramai yg tak bersykur duduk di negara yg aman. mungkin patut letak mereka di negara yg berperang. baru tahu nk hargai keamanan.

SuzaDin berkata...

selamat hari malaysia akak !!! alhamfulillah sgt2 lahir si negara yang aman n damai ini taw

khairul berkata...

selamat hari Malaysia dek..semoga negara kita kekal sejahtera

si cantik sally berkata...

Namee Roslan^^
tu la pasal namee..mereka sesuwai sngat hantar ke negra yg sedang perang ..hm..baru mase tu reti nak hargai keamanan kat negara kite kan kan..

si cantik sally berkata...

SuzaDin^^

adik..cer tengok adik punye ayat uh..adik ni ad kesilapan ni..heheh..ni gara2 over patriotik la ni erkkk..smangat smangat..yahuu..salam satu malaysia dik..

si cantik sally berkata...

khairul^^

amin........aman damai kan kan..

bobiedanbad berkata...

bertuahnya lahir d bumi Malaysia..syukur.

si cantik sally berkata...

bobiedanbad^^ ha3 tu le same ngan sy btuah dilahirkan di negara yg aman.hopely kekal la aman dilahirkan di negara yg aman.hopely kekal la aman

Adylia Qarissa berkata...

salam 1 malaysia sally :)

si cantik sally berkata...

Adylia Qarissa^^

yes..salam 1 malaysia..bangga jadi anak malaysia kan kan.. ngee~~

Bro ahmad berkata...

salam satu malaysia..patriotik awak..bro suka

si cantik sally berkata...

Bro ahmad ;) huu~saye pn bangge bile ramai yg sayangi negara n bsmangat patriotik

Amy Syaquena berkata...

sorry lambat membalas kunjungan awak amy baru balik out station..anyway salam 1 malaysia dear..

si cantik sally berkata...

Amy Syaquena^^

its oke la..x kisah hehe..tengs coz sempat ingt saye

Aiman Nazirmuddin berkata...

salam 1 malaysia.