BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 9 September 2011

Beli RM10 kena Tax 6% !!~~ perghhhhhhhhhh..

oh!!~~Memang Gila...Welcome to www.FreeSmileys.org

yeh..tu la kadar terbaru yang diuar-uarkan dalam berita malam tadi..kadar terbaru tambah nilai kad prabayar or kad topup dikenakan Tax sebanyak 6% ..huyooo~~ abis la bajet tiap-tiap bulanan ak..mengikut sumber Berita Harian yang mane tak sedar lagi or terlepas berita ni korang klik la di situ..hahaha..bertambah la kos seharian orang macam ak yang memang sentiasa kuor duit...>_< da le dok menghitung duit belanjawan hari-hari yang semakin buat ak tercekik..aloha!!~~ poning pale otak ni... 

adoiyai..stop la nak halo-halo yang bukan urusan penting pasni kan..bukan ape..ak sebulan dah le gores dan menang dekat 5kali!! cer kira kalo sebulan dah berapa RM???setahun??tu blom kira kalo ak main tenet lam henfon..no wifi ..perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! bukan 5kali dah sebulan..lebihhhhh!!~~

Nota Penting : Kena la belajar jimat cermat pasni...korang macam ne???Kite main miskol-miskol je le yek..haha..tak pon mesej jek udah!!

17 orang sokong Sally:

Adylia Qarissa berkata...

pakai public phone..hehee

si cantik sally berkata...

wah!! publik fon pon da susah nak nampak kat kampong saye ni..haduiiii!!orang masing2 da kayo...indon pon kai henpon canggih..no publik fon...>_<

Nadzirah K. berkata...

semua naik,mana ade pernah turun...
mmg kene berjimat la..:)

si cantik sally berkata...

haha..tu le pasal..sian kan..

Irma A.Wahid berkata...

pasni xnk topap dahhh..bia org kol kite jer..HAHAHAH

khairul berkata...

rakyat d dahulukan tu ...

azam berkata...

mungkin ramai yang dah lupa sebab hari tu pun dah postponed untuk GST barangan runcit tu......

nantilah tgk

Ucu Faridah berkata...

kena lah balik pada yg dulu..pakai public phone je la...tapi selalunya byk yg rosak dari elok...

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

hakhak..tensen jap je ni..

BeloG MTT berkata...

Marilah wahai seluruh rakyat jelata kita memasangkan public phone di hadapan rumah agar dapat berjimat cermat ! :D

Namee Roslan berkata...

mengarut lah benda ni. mmbebankan rakyat!

Syuxer berkata...

cukai tak sepatutnya ada melainkan terdesak tahap gaban tapi kita lupa yang negara kita neh kapitalis..huhu..baca sini..

http://www.arrayah.info/2011/09/haram-mengenakan-cukai-top-up-telefon.html

sekadar kongsi info je..:)

si cantik sally berkata...

betol.uh...T_T..sian le pade orang yg macam kite ni kan..

Saiazuan berkata...

huhu sabar2.. ramai x suka..

SuzaDin berkata...

sabo jelah akak ... sedih lh topup naik nie ..

tiefazatie berkata...

main skype je la..hihi

Myra Jay berkata...

Mujuq dapat ditangguhkan..

Harap2 cancel terus tax tu lagi baik kan.. :)