BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Ahad, 4 September 2011

Mood Raye ak telah dispoil kan!!~~~~

salam Syawal ke [6] ~~Blushing Smiley

baru rase nak hapdet blog ak yang dah bersawang ni..huuu~~ dah ari yg ke3 ak kije ni kawan-kawan..rase nak sepuk-sepuk muke-muke toye uh..buat mud ak spoil ja' ... ish..arini ak masok kije lewat bapak gaban..menyakitkan ati bile ari minggu macam ni jalan da mule jem!! haduh kengkawan lame sume dok sibok beraye yang ak ni dok sibuk bekije..alorh rindu plak nak beraya ngan teman-teman..spoil betol la..erm..ade plak sore sumbang kate ak ni kalo masok kije udah le lambat tapi bile balik time nak cepat macam lipas kudung..vavi ar..sabo jek..suke ati bapak tiri kao pon tak cakap pape..eee..budak uh ak sepuk-sepuk kang..gurau tahap bapak gaban ek pagi-pagi yang hingar bingar ni..ngan mate ak yang bepinar-pinar mengalahkan orang yang tido lewat..aiseh!!~~ 

malam ni ade projek menyentap laa..alalala~~ sronok erk..nak gi beraya jugak malam ni..rase balik ni kang ak nak rider sepantas lipas kudung baru syiokkk..maklom le..waktu malam terhad cepat btol mase berlalu so kene le balik siap cepat..huahua..

kene pulok esok cuti..wah!!~~ malam ni balik lewat der..beraya le kite..euwhhh..sebok dok cerite pasal mud raye ak yang spoil hampir terlupe plak..budak baru dah pandai pertikai pasal ak..vavi betol..dasar budak baru ade ati nak pertikai pasal ak..untong ak lom bertemu lobang idong kao der..wait ja'..mao ak  sepuk-sepuk muke kao yang haprak..cam tulisan kao yang huduh uh..

anyway..tak heran kot kalo mende uh jadik kat ak..memang ak tunggu jek ari nak ca alif but..sambil bawak banner LU PIKIR SENDRI...DER..amik la kerusi lapok ni..buat kao dudok serupo pondey~~!!baru kije nak demand cam harer!!... erm.. puihhhh!!!!~~ 

Nota Penting : shif kije tukar 9am-7pm 7am - 5pm!! wow!!~ kene plak jadik runner.. best betol...!!  tak betol..tak betol..puihhhh!!!!!!!!~~




9 orang sokong Sally:

____Myera Nyera berkata...

huhu, sabar sabar ^^, senyumm jap, sejukkan hati.

khairul berkata...

hmmm..sabaq la dek...

Namee Roslan berkata...

sabar. hari raya nih kena bergembira sebulan !! :)

SuzaDin berkata...

sabo jelah akak nyer ish2 ...

✿....rossa alina....✿ berkata...

KIHKIHKIH..SYOK PE KALO MASUK KEJE PAGI,BALIK PTG..BLH LA MERAYAP MALAM2.. ;P

Adylia Qarissa berkata...

dkna baru kerja hari nie :)

iMBobo berkata...

sabar je..hehe kira budak tu junior lah ye?amboi die sedap je nak kate senior mcm tu eheh..

Myra Jay berkata...

Sabo yek...

BTW, Selamat Hari raya ye :)

Irma A.Wahid berkata...

kemain sediy g dia kene keje..kite pun keje lah...tapi nest week da mule sem blaja..adoiiii