BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Isnin, 26 September 2011

Contest Blog Hot & Cool by Anis Maisarah

 



Hai..guys..!!~~
Morning ..lame kan ak tak meng-hapdet blog yang hampir nak bersawang ni..huhu..tup-tup bukak ak kene tag!! wow..dup dap dup dap ati ku ini.. lame tak join contest rase rindu pulak erkk..nak-nak bukak blog kene tag kene pulak "Contest Blog Hot & Cool "..ish..bangga kene tag..sape tag ak?? klik sini ----> blog CERIA..yang nak tahu empunye contest ni klik sini pulak ---> Anis Maisarah ^^ blog cik Anis Maisarah ni hot & cool jugak.. padan la contest yang dibuat.. huuu~~ caye ar... pat pat berlumbe kite sama-sama terjah kalo blom follow plsss follow tak rugi... :)

so.. ak nak tag blogger-blogger ni :)


Nota Penting : Bukan senang nak jadi hot & cool.. tapi korang memang Hot bajet Cool,.....caya ar...sayang korang..!!!~~

** TOLONG LIKE KALO KORANG HOT N COOL JUGAK**
yang tak ditag..nak jadik Hot & Cool senang jek.. LIKE blog ak n entry ak..pasti ak kate korang HOTTTT!!!! >_<

^^TERIMA KASIH^^


8 orang sokong Sally:

khairul berkata...

eh abg pon hot n sexy ker hehe..TQ dek ..nanti abg try join yer

si cantik sally berkata...

khairul^^

upss..lebih2 lak bro khai ni..Hot n Cool jek ler..hehe..:)) join oke..target 100 yg join..aha'..hopely leh menang hehe

Anum berkata...

jom cuba join

Namee Roslan berkata...

good luck. semoga menang ye sally :)

si cantik sally berkata...

Anum ^^

hehe cepat join..kasi cukop 1oo followers yg join

si cantik sally berkata...

Namee Roslan^^

hehe..oke hopely..menang..semangat nak menang kahkah.. :)

Adylia Qarissa berkata...

tenkui tag dkna...mood tak sihat :(

si cantik sally berkata...

Adylia Qarissa^^

hehe..same2..nape x sihat?cer makan obat..