BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 30 September 2011

Ada Orang Bosan Dengan Hidop!!~~

hey..
lame ak tak hapdet entry..chop!!~~bukan ak malas tapi ak kesibukan ..well,ntah hape hape ntah yang ak sibuk kan erk..kuikui..iye ar macam-macam hal kot..n ak skang ni pon ngah sibuk..kepala otak ak x henti memikirkan macam-macam perkara..

that's y ak kate ak bosan ngan hidop...tapi ak bosan ngan hidop yang agak kesibukan ni laaaa...sampai nak makan pon tak menyempat dek otak ak ligat berputar ntah hape hape ntah yang ak dok pikir erk..
hurm..kadang kala kenapa kan ak semacam bosan gila nak teros idop dikelilingi ngan makhluk-makhluk yang selfish!! apakah??? mane silap n mane ntah kesedaran manusia macam ni.. ntah macam ne tetibe waktu ni la jari-jari ak yang semakin kurus melidi nak jugak ligat taip bait-bait perasaan aty yang tak dapat nak dibendung agi dah kan..hurm..tengok!! jari runcing ak bertambah ligat dok berjimba-jimba ni...what happen??? patotkah ak menyumpah ..? oh.. ak rase dah hampir kemuncak dah ni.. macam-macam hal kan .. kadang kala orang yang baik ngan ak pon dah naik fed up ngan luahan ati ak ni.. weee~~ kenyataan tak boleh diubah la woi..  "ko tak suke ko berambus.. ko suke ko datang.. ko stay" da tu ak ni robot erk??? robot ke ak ni??? ish duniawi la beb.. kalo tak selfish tu bukan dunia!! kahkah.. ade orang cakap macam tu pe cer??

percaya tak kalo ak kate ak hampir almost done 100% berubah.....?? tapi kenapa susah nak ubah kenyataan yang memang ak dah berubah.. erk?? kenapa ? susah sangat ke nak paham ? itu la kadang kala kalo dikelilingi makhluk selfish memang tak sedar tempias pon terpalit kan kan... ish ish..ak rase nak jugak selfish.. erm..boleh tak kalo korang hadap orang yang tak mahu akui kenyataan macam ni? sumpah! ak bosan tahap haktoiiihhh!!~~ 

Nota Penting : perubahan tu bila-bila mase jek boleh buat kan..atleast nak jugak berubah plss kan kalo dah orang macam ak ni dah ade pendirian nak berubah appriaciate sudah la.. bukak ati tu terima kenyataan ... actually ak bercakap soal kerja hahahaha!!~~ thanks sebab layan otak gila sally ..kuikui...so klik like then komen merapu..sally suke ~~ 

**bile da tensen**

6 orang sokong Sally:

Sharif Dez berkata...

Biasa lah tu. Orang susah nak terima perubahan. Tambahan perubahan yang mendadak. Apa-apapun, tak salah berubah asalkan untuk kebaikan sendiri.


Lamanya Sally Cantik menyepi. :)

Suza berkata...

saba yer akak, beginilah cabaran n dugaan kiter dlm hidup nie. xde cabaran n dugaan nie mgkin hidup kiter lagi lh bosan. byk kn berdoa yer akak ... saba2 jelah,

Namee Roslan berkata...

manusia mmh berubah but it depends on our surroundings juga :)

khairul berkata...

dek marah kt sapa ni..jgn abg tau :)

Adylia Qarissa berkata...

tinggal jejak kat sini..rajinkanlah jejari runcing itu menaip...heheeeeeeeee

Bro ahmad berkata...

aku dah bosan huhuu ada lagu rock kapak lama mcm pernah dengar lagu tu..dalam hidup jangan mudah purus asa..k