BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Sabtu, 2 Julai 2011

AKU BUKAN PEMALAS ATAU TAK IKHLAS PUNYE BLOGGER!!!



wah?tunjuk taring da dia...haha..jangan mara ni ak nak bebel skit..ak rase da lame ak x membebel an..syik blogwalking jek..ha,nak dipendek an crita..ak nak habaq mai.. pasal blogger2 yang slalu suke blogwalking ni.termasuk ak larh.. ad part2 yang mungkin kalau blogger len x suke tapi kalau korang tanye ak?ak x kisahhh...dan ak siap bagi cap tangan ibu jari genggam lagi!!!yang berjenama NGAN YIN!!! hahahaha... (jenama kacang goreng feveret ak) 


kenapa ak cakap macam tu erkkk???sebab kalau blogger len segelintirnye larh an..x gemar silent blogger. yang besenye mereka2 ni suke BW just tinggal jejak kat peti shoutbox korang tu.then akan terpekik2 sambil bawak banner cam ni ....

" hey..bw sini..jempot singgah ..[link] " 
"hey..follow sini ..follow me bck ya"
"hye...[link]"

korang mesti x gemar an ...bebulu jek an?tapi ak x...x fikir camtu skit pon..lagi ak suke terjah!!!hahahah!!
sebab lagi mudah ak x payah blogwalking sendri..trang2 depan pintu tetamu menjerit ..if da balik ke tanah sendri pon ak x kisah ..ak akan terjah balik..tande ak respect sebab korang2 begini buat shoutbox ak meriah..dan x sunyi...hehe..so?nampak an ak x kisah pon..korang tak follow ak dulu pon t ak follow back kisah korang....sbab ak suke blogwalking ..nak2 dijempot..wah!bangga...hehe..korang rase cenggitu x???
ibarat jemputan VVIP oke..cer korang set kat paleotak korang hargai mereka2 yang jenis camni..mungkin mereka xde mase kot..or malu gile nak drop kat kotak follow korang or kotak komen ...korang.its oke an x salah kot kalau kite yang mula an sesi terjahan!....ish! membebel lak ak erkkk??oke la..cer pikir la yekkk...

Nota Penting: korang x rugi terjah blog ak tanpe komen or follow dulu sbab ak x kisah...n ak bukan pmalas or tak ikhlas punye blogger malah ak respect uhhhhh...kat korang2 yang suke jadik silent blogger...hahaha,...
TERIMA KASIH ...tunggu ak terjah balik!!! yehh....

3 orang sokong Sally:

kotak bulat berkata...

hehehe...len kli nk jerit je la.. :P
hehhe...kalau tiap2 ari dy jerit je pastu kite pegi blog dia siap komen..tp dia ari2 jerit je.lelame skit ati gakkan..

si cantik sally berkata...

haha..ikut an aty nak jerit tapi..aty ni xmo pulak..simpati katenye..lagipon kite xde hak pon nak pakse2 an..hehe..bior le mereka ngan dunia mereka...:))

jap2..t sy pekik kat awk bulat..hehe

Benrauf berkata...

Sentap nampak? haha. kebebasan masing-masing. Blogosphere ini bukan satu atau dua orang yang punya. Terpulang kepada cara kita mencoraknya. :)


pssss: singgah blog saya :p