BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 8 Julai 2011

Oh!! Tidak... Aku Tersingkir ...

1st of all.........
sila amik tropi korang ni ehhh..dan ak nak pekik kuat2..
jutaan 
T.A.H.N.I.A.H !!
 pade mereka yang tersenarai antara MEREKA TERBAIK lam list blogger sharifdez .. huuu..ofkos ak sedeh gile2 frust pulak rasenye mane x ekkk.. berminggu juge blog ak tergantung di dalam list MEREKA TERBAIK .. its oke.. this week ak bagi can kat mereka tuk dduk slesa di seat panas ak euwhhh.. saabo jek.. hehe.. sori ni gara2 ak bz sangat join segmen n GA sane sini .. x sempat sangat nak BW .. 

cer jeling sape yang TERBAIK uhhh........review skit..nek an trafik mereka..haha..  (kipas..kipas..)


( dia kongker piala ni taw..tahniah beb!! 1 week jek.. )

 blog list “MEREKA TERBAIK “ kat bawah ni.. cer terjah pulak..

dePalma SP
( no.3 last week..kini amik seat ak..TAHNIAH beb no.1.... )


My Life , Love & HERBALIFE



( pic x leh copy..tuan belog x bg permit ..hehe )

dan.........yang selebihnye korang cer  klik sini 

Nota Penting : TAHNIAH ...same2 surport same2 nek an trafik 


6 orang sokong Sally:

Sharif Dez berkata...

Cepatnya update. Siap review lagi. Hehe. Sabar je lah, ya Sally. Jangan nangis guling2 pula. :)

si cantik sally berkata...

huuuu..ofkos baru de mase updated entry..hish..sedeh ni..aouwhh...T_T x suke berada di antara x bahekkk..:))

anyway thanks ad gak still lam snarai kan...

ieda berkata...

thanx dikk review blog akak disini ...
sgt2 terharu dan happy blogging ! :)

mrs.asrafovic berkata...

suke2.....thnx yea cik sally sbb tag link....really appreciate...cam biase la kn..
da trsadung cursors mouse ni dgn button follow..hehehe..yeahhh!! i follow u..:)

si cantik sally berkata...

haha..^^ieda^^..small matter sis..heiyahhh...nanty terjah balik..kikii..maceh..same2 nek kan trafik kan bagusss.. :))

si cantik sally berkata...

mrs.asrafovic ^^ yesss..maceh yek coz sudi terjah balik blog ni...huuuu..belit2 lidah nak menyebut...name tuh thanks follow sy..hehe..surport same2 nek kan trafik kasi jem gile2.........