BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 28 Julai 2011

FOLLOWERS MENINGKAT..KOMEN MELEKAT!!TERIMA KASIH KAWAN2...SILA TERJAH N FOLLOW..

yepp...
hye bloggers skalian..
sejak rajin join segmen... angka FOLLOWERS yang diidamkan n komen2 yang diharapkan smakin  melekat erat2..heheh...ni berkat same2 surport smase Blogwalking tempohari..kalo wat entry xde readers memang x syokkk..btol tak????ha'...so masing2 kene rajinkan diri menarikan jari kat blog2 yang ngah smakin branak pinak nih.huuu..tak kisah la blog baguih or tak baguih..janji tak mencarot suda...

so, entry ni KHAS n SPECIAL buat FOLLOWERS n para PENGOMEN blog ak.. huuu...korang memang TERBAIKKKKKKKKKKKKKK!!! TRIMA KASIH..korang nak ak jadik pengomen tegar blog korang ..meh pilih ak!!hehe..

Nota Penting : jangan risau sally akan follow jugek..kalo lambat sowi..tolong ingatkan ak yekkk..kadang2 tak sempat or terlupe BW balik..

14 orang sokong Sally:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

wah,tahniah yer dear..

aimie amalina berkata...

heeee
maceh sally!
>__<
mimi akan selalu mai sini
insyaAllah =))

Sharif Dez berkata...

Hai Sally. Sekadar menegur. Jika Sally dapat kemaskan lagi blog Sally, mungkin ramai lagi yang akan follow.

si cantik sally berkata...

nuyui : hehe welcome2..hei thanks oke..

si cantik sally berkata...

aimie amalina : hehe ..oke..same le kite..

si cantik sally berkata...

sharifdez: haha..oke sy tak kisah boleh ajar an sally..nk kmas mcm ne ek????

GaRy™ berkata...

hehehe... tahniah3!! XD... semoga blog ni terus ceria!! X)

iMBobo berkata...

bygkan follower dah beriban, nak bls mcmane tu?hehe pastu ade yg merajuk lah apa lah hehe

shida berkata...

tahniah..hehehe~~~
selamat berblogging informasi yang best2..:)
sapa update masa shida tgh online mmg akan tersinggah IA..~~

Cik Purple Pinkypuff berkata...

tahniah! :D

SuzaDin berkata...

caya lh kak sally hehehe ... terus kn ber blogging yer .... chayok2 !

khairul berkata...

tahniah dek !

Azzah berkata...

sally,ni untuk awak...http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/setting-kotak-komen.html

Lulu Caldina berkata...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)