BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 21 Julai 2011

TERJAH 12 blog ..

yes...seperti dijanjikan ak list an name2 blog yang ak terjah tadik...from segmen abg ben ..klik sini  dan  klik sini pulak... cer tengok korang ad tak lam list bawah ni ...haha.. kalau xde cepat report oke.. t ak terjah balik... 



A walk to remember


Tentang Kita


orangnye cantik manis..opss..tapi sorri dia da berpunye..blog dia simple n cute..start blogging April 2011.mase ak BW followers dia baru cecah 39.Newbie agi..



laman ayahsu

azam


blog yang simple tapi ad sdikit info bgune.. jumlah followers mase ak terjah 245..not bad..
meskipon start blogging kire2 dalam bulan Januari 2011.




3)kancil8349

Kancil 8349

Kancil 8349

blog ni 1st time ak nampak gune name camni..cute gile..haha..kalau dia ad no bertuah tu ak plak ad no bertuah ak.8797!!!hahaha...blog dia ni cute sbab name blog dia la..cantik no..haha..so mase ak terjah tadi angka followers dia baru cecah 96..Newbie kot..since Januari 2011.



4)farehazone


( gambar header dia x bagi copy + paste nanti kene penumbok..hehe )
Fareha Rahmat (Bos Besar)
  • Jantina: Perempuan
  • Lambang Astrologi: Gemini
  • Lokasi: Putrajaya
blog ni cantik sbab ad plangi gitu..tapi syg empnye blog x bagi keizinan ak nak copy + paste hehe..xpe la korang bayang an je ek plangi mcm ne..mmg cantik...hehe..blog ni mase k terjah angka followers not bad..392! wow...since April 2011.cayalah..


5)kasihsuci-whh


Adylia Qarissa


Adylia Qarissa

ak suke orang yang banyak cakap.blog empunye ni kata dia sorang yang banyak cakap..heheh cer try kawan kan..hehe..mase ak terjah followers dia lebih kurang 147.not bad..since Oktober 2009.dah lame berblog hehe...jom kenal2 ngan dia..blog dia nice sangat an..terjah jom!!



6)aimieamalinaazman

kerana lily

aimie amalina


cer tengok header dia..fuhhh!!bunga2..cantik plak ak nengok..jeles tol..blog ni mase ak terjah angka followers dia da cecah 174.since April 2010.huh..bukan newbie..ni OL..blogger,hehehe..padanla blog dia cute kan..jom knal ngn dia.mcm2 ceta ad lam blog dia..x sempat ak nak snaraikan coz masih pjg agi list ak ni nak list an bloggers len..hehe..


haha..baru masok list ke-enam ak da letih jari..bukan ap ak ngah bekerja ni..kang x pasal2 cik Puan Besar ak tup2 menerpa depan bijik mate ak so..lagi list seterusnye ak just  list an di bawah ni..jangan mara oke.hehe jom terjah menerjah..mud ak ngah terjah blog..hehe,....




Nota Penting: akan ad next terjahan lepas ni..tunggu.... mud terjah membuak2..





5 orang sokong Sally:

Tentang Kita berkata...

oh..saya de jgk ek..hehehe...tq

Kasut& Karipap berkata...

terima kasih dtg terjah !
sy sudah follow kamooo =)

Kancil 8349 berkata...

terima kasih terjah blog saya...hehehe...sempena nama kereta saya...

Adylia Qarissa berkata...

wah!! dkna ada dalam list nie..tens yea :)

aimie amalina berkata...

waaaa..header sy di sini..kiki..malu plak..kiki

maceeeh!

done follow dah =)