BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 1 Julai 2011

yesss...sentiasa ingin menjadi yang terbaik dikalangan terbaik!!!

hehe...ak suke ngan brite ni...bukan snang nak buat blogger len menghargai kite an..nak2 as newbie.bagus le tu kan sentiasa puji niat bahek blogger camni.x kdekut memberi trafik kat blogger len..ak sokong niat murni kao 100% oke...asal an ak sentiasa diletak an antara terbaik dikalangan terbaik...hehehe..ap ak mengomel ni?ha..nak tahu korang klik blog sharifdez ... x sia2 ak menskodeng cari trafik di situ sambil follow kisah2 dia n gengz dia.. bukan mudah nak kekal an ranking terbaik oke... so sape2 antara korang meh2 join terjah ak n follow ak mesti follow n review blog korang balik sambil nek an trafik olweys tanda penghargaan!!! maceh..

Nota penting : sama2 la kite sebagai blogger kongsi pendapat n support blogger2 len..x gitu?

4 orang sokong Sally:

Anum berkata...

betul2, sama2 berkongsi pandangan ya

Sharif Dez berkata...

Terima kasih n tahniah. Sama-sama support blogger, sama2 naik. Tak gitu cik Sally.

si cantik sally berkata...

anum:) yep thanks..sy ngah blogwalking t sy terjah awk k..nek trafik gunung2 everest..gitu

si cantik sally berkata...

shariefdez: )) haha...gitu2 sally..haha..ye same2 naik an trafik same2 support..xde yg lame xde yg baru kan? :)) thanks oke..