BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Ahad, 17 Julai 2011

Itu anggapan mereka

hye..korang.
lame suda x nampak entry sally kan?this week moody sket..maklom la kije banyak.yang tak tahu mungkin kate ak pemalas..haish..ke situ plak..ak sibok BW dalam kesibukan kije..hahaha..still menyempat agi kan?

oke..ak nak cakap sket..mereka kate ak gile?mereka kate ak gedik?mereka kate sakit otak?mereka kate ak prasan bagus?banyak lagi caci2 mereka lemparkan..tapi akceli tu anggapan mereka saje..coz mereka x knal rapat ngan ak..huuu...btol x?mereka boleh berkata ape saja..tanggapan mereka..suke aty mereka lah..tapi..ak tersentap bile sibok dok caci orang tapi akceli mereka lah yang bepeel gitu..huh!sian ak melihat mereka..mereka yang gile akceli..gile bab1!prasan bagus..ops?mereka mengumpat pasal ak lagi..ingat ak tak tahu?xpe la..itu mereka..yang penting ak still ad member2 yang paling memahami ak..sbab itu ak sabar dn masih berdiri sambil kene tikam betubi2..wow!best gile............!takpe..ak redo..thanks kawan2 coz korang tetap faham ak berbanding mereka2 yang kureng nak faham peel mereka sendri jaoh lebih hina dari ak...tabik la.."hina orang lain ibarat hina diri sendri!"

Nota Penting : Tuhan masih sayang ....

6 orang sokong Sally:

fa berkata...

org selalu menilai sebelum mengenali an.. sabar je la an..

si cantik sally berkata...

fa:)) itu la..mereka ngan dunia mereka..sape boleh larang kan???hurm........

Bro ahmad berkata...

orang sekarang menilai tengok luaran je..nampak luar cantik...cantikk..kalau nampak burukk ye burukk ..tak boleh hindar angapan orang..hmm

khairul berkata...

jom layan autoshow kat Pagoh.http://gilamodified.blogspot.com/2011/07/pagoh-autoshow-july-17-2011.html

si cantik sally berkata...

bro ahmad: itu la pasal org mcm tu pon ad kan...hum..sbo jek..huuu...sdih sy oke..

si cantik sally berkata...

khairul: jhahaha..iye da tgk pon..hehehehe...