BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 15 Julai 2011

Peel manusia...

salam pagi..
tetibe jek ati tergerak nak bukak FB..maklom la da beberape ari ni ak malas nak on9..coz malas! tetibe ak bukak ad la orang tu dok teriak kat ak.. "sis kijam! x sangke..sis kijam macam ni..n mengaibkan adik."

kijam ke ak ni..kalo ak just ingat an awok hal "itu" ... x faham ak.. ak berhak kot... x kan x faham??? harap jek skolah tinggi da x reti pikir???kite tolong cara baik cer cube balas cara baik..hurm..bukan dok teriak kate ak kijam.. disebalik tindakan ak ..pnah x awok pikir yang ak memerlukan "itu" smula.. kembalikan smula mengikut due date yang awok da janji.. hurm..ak dikate kijam??? ..terpulang la.. dek peel awok telah mendingin an hubungan kite as frend ... xpe la.. better ak diam jek.. cukop la mesej ringkas ak tu yek.. kalo x ckop esok luse la ak berlaku kijam yang sungguh2 itu pon kalo awok nak..

akceli ak agak tensen sjak2 akhir ni..mud ak x  menentu..so better ak x update blog coz x nak mengarot..so BW jek la kije ak..ntah la pale ak serabot ..banyak mende ak nak pikir..plss jangan la wat semak pale ak..ad seseorang wat ak makan ati..tapi xpe la ak akan try buat biase2 jek..soal kije..wat dek je le..ak x tercabar pon ... bukan company atok ak pon..

4 orang sokong Sally:

fa berkata...

sabar ea..

si cantik sally berkata...

fa:(( ngah sabo ni..tapi kan ..owg tak memahami ap yg kite wat tu bersebab..maceh atas komen tu..

Bro ahmad berkata...

tak pe..ada hikmah tu..
nak jadi list bro..cepat 11pm malam ni tutup D

si cantik sally berkata...

bro ahmad:(( la..x smpat join la bro..sori...