BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Sabtu, 20 Ogos 2011

aH! BLOG DIA SEMPOI BLOG AK MACAM HAREM..ADE AK KESAH ?

boleh ima~~jin  kalo ak menari macam ni!!? lucu!!~~

haish..
yep..salam pagik yg sungguh bosan tahap dewa!! sambil naik kelabu jejari ak ni dek sebab ekon kuat gile kat opis ak tetap  layangkan jugak..demi kebosanan tahap dewa ku ini!! oh! nak carot pulak rasenye ari ni.. asal lak mende ni jadik kat ak???? ap tak betol ke ap ak buat slame ni..?? eeh? ad sore sumbang dok teriak~teriak cakap blog ak tettttt~~!!! ofkos...kot? blog dia sempoi blog ak harem!! ad ak kesah sangat.. ak tak kaco orang la.. nikan pulok makan orang.. huuu..tapi ak makan daging!! kikiki.. haish.. da nek jemu ak dok godek~godek tutorial lam blog orang tapi haram nak menjadik.. kene pulok nak bagik kekemasan kat blog ak yang dah serupo sarang ni ha!! eeuwhh!! malu siot ngan bebudak blogger yang bawah umo dari ak..kahkahkah!!perlu ke kite kesah erk???erm..dah berminggu jugak ak dok pikir..erm...tak perlu kot?ak bukan blogger tegar weh..ak blogger sengal..hakhak...ap la kan..dok sebok pening~pening kan paleotak yang memang dah ari~ari pening arghhh!!demm**!! ap ak nak buat..IQ smakin tumpul dek sebab hadap tenet yang lembab ni..erm..tak tahu lah..kata orang tak payah nak bangga sebab blog dikenali pastu followers beriban~~tapi kot kalo pengomen ko pon alorh!! boleh dibilang kikiki~~!! so epi blogging korang... 

*****************************************************

sok offday ak..so paleotak lagik pening memikirkan duit belanje untuk raye nanti.. erm..camne erk?ad ke sape~sape nak sedekah duit kahkah..bebaru ni dok sebok akan isu pengemis!!orang dari negara luor..dengar creta from kemboja.fuhhh~~!!..sungguh licik mereka..baca sini ..ni ade lagik creta terbaru korang jom terjah blog  encik mazidulakmal wah rajin benor  ni dok cari berita ni..tapi baguslah buat kesedaran tuk sume orang kan.. eeh.. tapi yang mane dah terrr~~~ bagik sumbangan uh kire halalkan je la..kan.. niat kerana Allah jek.. so kalo korang rase nak sumbang kat ak pon kire oke jugak..kikiki~~!!!!boleh ke??? >_<

euwhhh..pening la..sok dah mule nak shopping .. ad sape~sape nak bagi idea tak katne paling best leh ak terjah..susah skang ni nak cari barang berkualiti lagi jimat..kahkah..hadoiii~~!!

Nota Penting : special kredit to encik  mazidulakmal ..info kesedaran buat sume. then wajib baca sini


2 orang sokong Sally:

SuzaDin berkata...

akak mmg blogger sengal hahaha ! cun gitu ... ala xde duit gak nie akak waaa ... nk dekat raya sudah ish2 ...

kotak bulat berkata...

teguran yang baik kita ambil la.. :)