BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Sabtu, 20 Ogos 2011

Segmen : Abg Ben~~!! BLOG PILIHAN SAYA IALAH????

Santai Bersama BEN ASHAARI


yes!!~~ ujan sejok~sejok macam ni tak mematahkan jari ak yang memang dah hampir beku!!so Abg. ben tanye ak BLOG PILIHAN SAYA .. erm..setelah ak melakukan sdikit BW tadik ahah~~!! jeling link  kat kotak komen Abg. Ben yekk..so ak rase nak pilih ........

tada~~~!! korang tengok bawah weyyyyyyyyyyyy....

^
^
^
 10 BLOG PILIHAN ak~~!!

Paris de\

~~!! ak rase sebab name blog dia ak tertarik coz ak kan memang minat gile kat Paris Hilton..haiyakkkk...blog dia not bad la.nengok followers pon not bad jugak!!933!!haish..da macam Paris yekk..memang suke suke ngan blog ni.. so ngan senang ati ak follow sepantas kilat..ak baru nak mengenali beliau ..so jom surport blog dia ni..meriah nok!!! ~~!! da macam branded gituh...>_<

.the Mira Marcello blog.



~~!! weee..blog ni pon lagik beshhh!! nengok name blog dia..manje gituh..eeh?name dah same ngan selebriti gituh..aidid marcello >_< ..blog bagus.cute macam orangnye.info~info pon banyak..so skali lagik ak nak kenal ngan blogger ni.Done!!~~

cx\


~~!! weeee...blog dia best la..thanks pd dia coz jadik org 1st komen lam entry ak pasal segmen ni.so,ak hargai then surport blog ni..jom kenal~kenal blogger ni.erm..agak lame ak menepek kat blog dia.memang boleh tahan wey korang tak rugi kot jom follow dia then pakat like ramai~ramai..tak rugi kan...i like this blog.semangat patriotik lagik.da lame ak nak amik bendera uh tapi camne hopely dia boleh kasi kat ak hehehe sempena sambutan Hari Merdeka ni.~~!!


belog cik bell mata bulat

~~!! hahah..ak tertarik ngan lagu dia pasang lam blog dia..eeh?jatuh cinta dehh!! buat ak terkinja~kinja sambil kate nak kenallllll..sweet blog dia.kene pulok nama blog dia..lucu!!cam ak ni remaja pulok..ewhhh..jom follow ~~!!

Biar Coretan BerBicara..


~~!! ak suke PINK! ak suke HiTAM!! thats y ak suke blog ni.cam serasi pulok.so ngan senyum simpol ak follow blog ni.nak kenal same?kalo korang suke macam ak suke sambil paleotak korang pon rock tapi lam hati ad taman ..jom surport wehh..kene jiwa!!~~


..story.cik.aiza..


~~!! blog kaler hitam! memang feveret ak.empunye blog manis.blog pon sweet jugak.siap de snow.kalo korang nak men snow terjah jek blog dia ni.!!kire menenangkan jiwe ak tatkala pewot lapor..~~

MY HEADER MY LIFE...


~~!! haha..kalo korang bace info dia memang nak gelak guling~guling.termasok ak.eeh..serupo intro ak la dik.blog dia memang nakal.agak gile~gle pade ak la.so tak payah creta panjang terjah sat!!!!~~

fizafantagirO


~~!! huiyoh..blog dia ni kire banyak info jugak.gossip pon not bad.ish!!agak colourful suke~suke blog ni.jom terjah ramai~ramai beb!!~~

ErcY...


~~!! wah!blog hijau.froggy!!cet..minat blog ni sbab blog dia macam peramah sket.bahkan banyak info.tapi sayang maybe newbie kot?but anyway ak surport blog ni sambil ngan senag aty ak follow..yay!!~~
Lia Lomi


~~!! heheh.kalo masok blog dia sah~sah dah kene sambot ngan senyuman paling manis gituh.cer tengok uh..kan?suke blog  ni n nak surport sbab blog ni sweet dan colourful.banyak jugak info~info nak~nak pasal cerpen..hahaha.ak suke bace cerpen jugak.jom berkenalan weh korang serbu!!~~

oke ni jek ak pilih buat mase skarang.ak tak kisah kalo korang tak pilih ak..yang penting ak promot korang ngan senang ati.DONE follow korang..jom kite men komen ~ komen ..yek..

Nota Penting : ak suke terjah sambil komen ~ komen ...nak cari pengomen tegar jom like &  baca oke

11 orang sokong Sally:

bella_bumbum berkata...

alolo shuwetnyaaaa. thanx pilih blog bell ye :') lepas ni boleh kenal kenal :)

Mizfantagiro berkata...

teng's dear pilih belog sy =) follow sally..

alepridz berkata...

thanks review blog alep yer... ^^

Paris Hilton (xila) berkata...

tenkiu cik sally....
tgok carekarama kt tv3 cpt!!!
suke raja farah jgk!!
hehe
folo to support kamu k

SuzaDin berkata...

nk terjah sekali leh x ???

ayanuts berkata...

wahhlps ni blh terjah blog2 ni

Lia-De-Pinky-Leo berkata...

wah,,, tak sangka... hehe.. nway, tq , sudi pilih my blog.. heheh... :)

cx's berkata...

tqvm my dear sudi pilih blog cx :) btw, nak bendera tu ke? tekan jerk.. heheh nty akan ke link yg dituju :) tq!

Namee Roslan berkata...

akan diterjah semuanya :)

qamarguyz berkata...

salam ziarah..
wahH..blog kiter takda ke?
kui3 ;)

CXopportunities berkata...

hye dear. lame tk jengok sini :) sj flash back rkn2 blogger yg plh cx :) rindu kwn2 lama hihi