BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Isnin, 22 Ogos 2011

Ramadhan yg ke 22!!~~



hey korang..

sedar tak sedar pose dah masok ke 22 ari ni weh??mesti ramai yg tak menyabo nak sambut Raye..hahah..same la macam ak.erm..tapi kene diingat erk..sambil pose uh jangan ingat nak raye sangat..shopping bagai sampai lupe yang lepas raye korang nak pakai duit jugak..kahkah!!

macam ak smalam dah shopping .. sakan jugak..tapi sib bahek ak still  ber~ limit jugak..ngah shopping sakan boleh tahan jugak la kan sampai ke hari ni ak teringat pasal situasi lucu smalam.dek kerana shopping bagai ak nek konpius mane satu nak pilih barang uh..mane taknye dek syok gile shopping ngan Tunang kan..dekat~dekat Raye ni masing~masing dok pusu~pusu kene pulok banyak jualan murah..hadoi..pening sampai tak cukop time..heheh..ap barang yang ak shopping uh ehem~ehem ..kueh Raye kegemaran,baju Raye,Aksesori Raye,kasut Raye,Langsir Raye,...eeh macam~macam la.. di seblah pagik awal~awal dah ak gi ngan mak n family ak..sambong lak  2nd round  ngan Tunang ..awww!! tu yg sampai tak menang tangan Tunang ak ni nak menjinjing barang2 uh..nasib badan..kalo dah orang pompuan shopping layankan aje....heheh.. sabo jek la..uh..tapi ak rase lega ar jugak kan..daripada last minit shopping lagi parah ..rambang mate kang..!! segala dah selesai .. tinggal bajet Duit Raye jek..haduii..anak buah ramai pulok..koyak le taon ni.. 

so..korang beringat erk..shopping~shopping jugak ibadah pose kene teruskan jangan dok pusing~pusing melilau menengok jualan murah kene dah tekak kering kaki dok terketar hah!!harus diingat jangan terbatal pose pulok..ewww..jangan!!

Nota Penting : Berbelanja megikut kemampuan ye kawan~kawan.. sambil uh ingat ZAKAT da bayar ke belom???? 

14 orang sokong Sally:

Adylia Qarissa berkata...

haaa...zakat...aduuii..tak bayar lagi :)

khairul berkata...

yeayy...lagi 4 hari nk kerja

SuzaDin berkata...

kuat shopping yer akak ! xajak kiter pown waaaaa...

bella_bumbum berkata...

haha soping raya sampai ta hengat dunia. sama la kitaa! hehe btw pasal fb tu i think kalau deactive pun tak pa. fb bukan penting pun. hehe

Kancil 8349 berkata...

Kancil dah bayar Zakat...shopping pun dah buat sebelum puasa lagi

si cantik sally berkata...

haha~~ u oll jangan lupe buat bayaran zakat erkk..ingtkan family aww..kalo macam sally bab shopping kalo ati kate tak kenan mmg tak g beli..thats y la pusing2 dlu amik mud nk membeli..kahkah..takot tak bebaloi je kan..lucu la ..!! thanks yek u oll hati2 bershopping jgn termakan tawaran jualan murahhh...kang kene brang tak orii~~

farah berkata...

wahh da ada tunang eh ? na ikut shopping ! hehe

si cantik sally berkata...

farah !!~~

yep sudah nunggu nak dinikah kan jek huhu...........>_< nak follow?da lepas dah sudah abes shoppingla

Amy Syaquena berkata...

hubby baru bayar zakat semalam , alhamdulillah semuanya dah settle tunggu nak balik raya je hehe..x sabar rasanya

Run Away♥ berkata...

dah...shoping..sy belum lagi...zakat lak..mak yg bayar...;d

Namee Roslan berkata...

kita x shopping raya lagi. hehe, xde mood nak raya. sbb raya pun pergi KL je..so xde benda yg special..wuuuu. kena cari bakal suami yg ada kampungg !

Syuxer berkata...

shopping2 gak..zakat jangan dilupakan hehe..kan teringat lepas raya,meraung satu kampung hehe..;p

qamarguyz berkata...

Salam sis..
sy pun nak minta duet raya gak nie! hehE..

Minta jasa baik & sokongan sis sikit boleh? Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..thanz yer =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

Myra Jay berkata...

Sama la kita bila shoping tu tak hingat.. :-)

Kena gak amalkan jimat cermat nieh :-)