BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 11 Ogos 2011

Menghargai dan Dihargai

" you will never miss the rain until the well runs dry... "


----- >>> pernah dengar tak ayat kat atas... maksudnya, kita tak kan pernah hargai sesuatu sehingga la kita kehilangannya... hehe... orochimaru pun pernah guna ayat tuh..erk??..

memang dah lumrah manusia kot... benda yang kita dah sedia ada, kita tak pernah hargai... orang yang rapat dengan kita, selalu kita sakiti... bila semua dah hilang, bila semua dah pergi tinggalkan kita, baru lah kita menyesal.. sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian? too late... <<< -----

----- >>> jangan sibuk mengejar sesuatu yang belum dan bukan dan pasti takkan menjadi milik kita sehingga kita mengabaikan apa yang kita dah ada... nanti yang dikejar tak dapat, yang digendong berciciran.... <<< -----

siapa??

----- >>>
ibu bapa, keluarga, adik-beradik, nenek, atok dan semua yang berkaitan... kekadang kita terlalu mengejar harta sehingga  meninggalkan adik-beradik kita, terlalu mengejar lelaki/perempuan yang dikatakan teman hidup sehingga abaikan mak bapak.... gara2 nak pegi dating ngan awek, sanggup bunuh nenek sebab tak bagi duit....

jangan sampai saat mereka nak 'pergi' meninggalkan kita, baru la nak menangis kesal..

awek, awok, pakwe, makwe, girlfren, boyfriend, laki, bini...... hargai la sementara kita masih bersama mereka... hubungan mungkin tak kekal lama... mungkin niat nak ke jinjang pelamin tuh tak kesampaian.. dan mungkin yang dah ke jinjang pelamin, akhirnya putus di tengah jalan.... ataupun mereka terlebih dahulu pergi menyahut seruan Ilahi..

jangan sampai saat mereka nak 'pergi' meninggalkan kita, baru la nak menangis kesal.. oke fullstop kat sini jek dulu then kredit to pakcik gary


Nota Penting : sori Tuan Tanah ngah emo skit..akan bersambong nanti..dok eja ~ eja dari tadi x lepas2.. sedih sangat2 ..thanks pakcik Gary.. sungguh sentap ak bace.. 

9 orang sokong Sally:

SuzaDin berkata...

hahaha ,,, mmg ayat orochimaru pown hehehe ... akak minat jgk yer naruto haaa ... setuju ngan akak ...

khairul berkata...

bila dah tiada baru la nak bagi award..tan sri la ..datuk la..btol tak ak ?

si cantik sally berkata...

SuzaDin ^^


minat jugak la..kalo petang2 uh sanggop dok makan nasik sambil nengok Naruto...


khairul ^^


hahaha..bro,relax la..nak award yg mcm ne bro nak..adik bg la award champion bebel..oke tak???

~aYu~ berkata...

hargai mereka masa mereka ada~~

si cantik sally berkata...

~aYu~

betol uh... ^_^

iMBobo berkata...

hargailah orang yg kita sayang :)

si cantik sally berkata...

iMBobo ^^

btol uh bile xde baru kite sedeh......erm..sme la kan ngan cinta?aduhh......kene pandai main pranan btol x?

GaRy™ berkata...

hehehe... thanks for the credit... sabar yer~.. emo2 x per.. jangan lama2... =)

si cantik sally berkata...

GaRy™ ^^

heheh ur welcome bck..maceh gak bab bagi copy ek..tertacing lak..sedeh ermmm