BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 12 Ogos 2011

Berhati~hati dengan RISALAH begini.. jagalah akidah anda.

Yep! salam Jumaat..
sdar x sdar kite dah berpuasa slame 12 hari.. fuhhh..maybe ad antara korang yang tak sesabo kan.. dan ap aktiviti korang ari  ni? melayari tenet jek la kan.. sambil2 fb uh cer korang tengok kan kat wall post kengkawan ad yang dok heboh n sebok dok cerite tang mende ni.. ak baru jek minggu lepas nampak member2 ak dok heboh mende ni..tapi ak just Wallahualam...geleng pale..hati~hati la ngan risalah or khabar angin ni.. seblom mende ni menghakis akidah korang.. penah bace mende ni???? cer tengok bawah...

boleh baca di sini dan di sini jugak ...sori sbab ak malas nak copy + paste. puase tak larat arghh..
ak bersependapat ngan mereka .. pada ak memang kite tak seharusnye cepat percaya bulat2.. nak2 kita tak nampak kesahihan berita tersebut..kalau korang dok Google memang bersepah berita yang sebegini.. so, tepok dada tanye iman.jangan mudah terpedaya ngan khabar angin ye kawan2.. sesungguhnye di zaman skarang memang bersepah anasir2 yang cube nak memesongkan akidah kite as umat Islam.so,...sebelom percaya dan berkata YA.rujuklah Jabatan Berwajib ... kan kan kan..

* kredit to akutetapaku85 dan budakislam *

Nota Penting : Ilmu tak setinggi mane .. tapi ad la jugak skit2 tahu pasal agama .. yang penting Allah saje yang Maha Mengetahui.Wallahualam.

9 orang sokong Sally:

SuzaDin berkata...

oke ! nk baca dh ... thanks for the info kak hehehe

si cantik sally berkata...

haish baru nak bace ke?eee..sabo jek bace bagi habes tau..haha welcome dik

Anum berkata...

thanks for the info

khairul berkata...

la ni dh mcm2 ancaman depa dok buat kt org Islam...yg bengangnya ..ada juga makhluk yg terpedaya..nk salahkan siapa ??

Afiqa Dayana berkata...

huhu, skrg memang banyak hadis2 yg x betol .
kita kena kuatkan iman :) hehe

myhatiku berkata...

myhatiku baru tau..ketinggalan nmpknye..erkk

btw,mekasih info nie :)

GaRy™ berkata...

wah!! thanks share~.. baru tau pasal ni.. T^T

si cantik sally berkata...

Anum ^^

most welcome bck anum..hehe..


khairul ^^

salah kan org yg pecaya la..kalo kite x pecaya xde la diorang lgi excited nak men perang2 risalah mcm ni kan kan kan..>_< so?jgn mudah terpedaya..oke


Afiqa Dayana ^^

aah..kuatkan iman..ye kwan2...takot t yg cetek pngetahuan..terpesong fuhhh..risau2..risau sye..hmmm..

si cantik sally berkata...

myhatiku^^

la?xpe..so skg da tahu kan?ha itu ari member2 sye la dok kecoh ish2...malas nk betekak so sy pon hmmm..geleng pale..NO Komen je le..wlcme bck.

GaRy™

pakcik gary tak tahu..?ni pakcik gary knfem x rajin bukak fb kan kan kan..hahha...xpe la skg da tahu ..:))