BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Selasa, 16 Ogos 2011

ENTRY SEDIH + GEMBIRA = LAYAN ~~

hye..
selamat pagi cinta!! sorri dah 3 ari x aktif blog.. kalo de pon just tengok jap kot2 ad info baru.. ari ni baru ak de mood nak berblog.. akceli ak bukan xde mood ap sangat tapi sbab xde waktu nak hapdet entry sbab sibuk di rumah Tunang ak .. yang baru~baru ni kehilangan insan yang dikasihi iaitu bapanye yang telah pulang kerahmatullah pada ari sabtu lepas 13okt .. so sama~samalah kite sedekahkan al~Fatihah pada arwah ... 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

maaf yek u oll yang mane dah komen~komen tapi ak x sempat balas ..ni pon baru de mood skit.. nak citer pasal pagi ni??? ha.. akceli kalo ikut an ak malas nak hapdet ape~ape pon.. sbab mood x brape baik.. ok2 jugak tapi sedeh pon ye gak.. eeh.. macam nak demam pon ye .. pesal ntah.. mungkin sbab terkejut skit.. ape~ape je la..

huuuuu~~ korang meh jeling sat bawah ni.. 

^
^
^
^
^
^
 " HEADER BARU ~~teRbaIK dowh.. !!!!"

yep!! header baru sehhhh.. jangan jeles tangkap leleh..
cun kan?cantik tak??? hehe.. nak tahu mane ak tempah ni? uh.. boley2.. 
ak bodek adik sayang ak yang cute ni.. suzajudin92 ..ha! sbab itu ari ak terbace entry baru dia..  klik sini fuhhh.. aty ak menjeritttt..tet!! terpercik air liur meleleh sambil ak gelak2 jeles .. sweet gile header baru dia.. kira dia ni rajin hapdet header.. ye la orang lame.. rajin plak uh.. yang ak ni ap po x boleh.. malas skit ..huuu~~ terima kasih yep! adik suza.. sbab buat an header paling sweet n cun ni kat sis .. memang appreacite gile.. u oll jom la kite berkenalan ngan adik manis ni.. dia memang sporting gile.. ak pon x sangka ehh.. baik aty plak uh.. rajin sejak~sejak mengenali dia ni ak rase blog ak dah tak sunyi .ad jek komen~komen nakal ..asal ak hapdet entry baru muke tomel ni jugak menepek kat kotak komen ! fuhhh~~ adik memang best ar!! so ak pon x penah miss balas komen dia.. so sape~sape antara u oll nak cari kaki BW n champion  bebel.. dia la orangnye.. slamat berkenalan yekkk.~~ 

Nota Penting : jangan ngorat pulak erkkkk ~~ slamat berblogwalking >_< 

14 orang sokong Sally:

Adylia Qarissa berkata...

selamat tengahari sally...
alfatihah..moga dia ditempatkan dikalangan orang yang beriman...
cantik header baru..saya dengki!! hikhik

✿....rossa alina....✿ berkata...

haa??ye ke meninggal??Innalillah..

sabar je k..

patutlah aku rasa macam lain je masuk blog ni..header baru rupenye..kekekekeke..

si cantik sally berkata...

Adylia Qarissa ^^

slamat tghari ..
moga2 sis..amin.
cantik kan header sye?heheh jgn jelesss..x bek dengki ..huhu.. >_< maceh sis..ni pon bab berkat hasil kreatif adik suzadin92.

khairul berkata...

header cun..orgnya lagi cun !
apa pon abg klik apa yg patut kt cini.....tanda suke :)

si cantik sally berkata...

✿....rossa alina....✿

yep..aah..ngah besabo la ni..tringat plak kat arwah bapak ak skali..T_T al-fatihah...

cun x header ak???hehhe...nak raye kan blog pon nak tukar2 ap yg patot kekekek..

si cantik sally berkata...

khairul^^

ala bro..malu la..x cantik sgt pon..anyway thanks yep..like ke?hehe..tengkiuuuu..

SuzaDin berkata...

hahaha ... suker yer akak yer hehehe ... kalu nk header baru lagi gtaw lh yer ,,,, sy kn cuba wat nti yer akak comel !

si cantik sally berkata...

SuzaDin >_<

suke la kan ..orang da wat kan kire syukur..heheh..insyaAllah la kalo ase nak tukar t ..hehe jadik yg matang skit kan kan kan..nanti tunggu de anak plak..kekekek.......... >_< thanks lagi skali lobiyuuu dik!!

SuzaDin berkata...

auwww ~~~ xsbr nk tgk akak de anak mesti comel kn kn kn ... hehehe ... pape pown welcome akak hehehe ... ala kiter kn kawan xsssh pown .. jgn lupa 2 nk header contact2 lh yer hehee

si cantik sally berkata...

SuzaDin^^

haha..akak lagi x sabo.....huuuu harap2 comel macam akak..kekekek

Anum berkata...

smart

si cantik sally berkata...

Anum ^^

tengs~~ hhehe
pipi saye da pink la

GaRy™ berkata...

peerrgghhh.... cun la... header tuh... hehehe...

si cantik sally berkata...

GaRy™

yeke?thanks pakcik gary..orang yg tolong buat header ni pon lagi cun melecun..haha :D