BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Sabtu, 6 Ogos 2011

HARI NI PUASA YANG KE BERAPA???

hehehe..
sape yang berpose mesti la ingat kan ...kekkeke...ak ni?erm..mestilah ingat ari ni pose yang ke-ENAM ..ntah la..masok ni nak dekat seminggu kan?eeee..bermakne dah dekat seminggu jugak la ak sebok dok BW sampai dah tak tahu nak watpe dah..hehehe...akceli ak nak sangat tunggu ade la aunty uh..cepat la dia blah... kerana mengganggu sket kije part time ak ni..kekekek..jahat betol ak kan..nak halau orang plak..hehehe..eeh..ni kije part time ak tau..hehhe..mane tahu dapat habuan best lak..tok sah mimpi la kan..ak berblog bukan kejar tu sume..heheh...so..akceli ak nak story la pasal bab2 pose ni..huuu..this year boleh kate menguji iman la..x sudah2 diorang buat hal...eeee...makin bosan lak ak kije weh..ngan partner yang  " bisu " dah la " bisu " ..." pekak " lak.. eeee.. gram.... hahhaa.. ni kes mengumpat ke ni.. eeeh..korang kalo x sanggop nak kurang pahala xpe2..korang bace sampai sini then full stop ekkk.. heheh... sabo je le.. xde la ak bukan ape.. ni nak dekat2 raye tak lame agi.. alarh..bukan lame mane pon kan.. kite pose pon dah hampir seminggu so secara otomatik raye nak dekat dahhhhhhhhhh... lagi tunggu pose abes kan 2 minggu je kot..euwhhhhhhhh.. x sabar... erm bebalik crite ak tadik..ak dah fed up sbab dok pening pikiaQ pasal duit!!! ni ad lak crite pasal short duit!!!! ceh........ diorang ni buat kije macam ne la kan.. huh..kalo dulu dok ngata ak jek kate ak x buat kije.. hurm... ak diam jek kan..ala small matter la kan.. tapi sejak mende short short ni dah berakhir tetibe plak terjdik balik kes cenggini eee..x best la.. ak x suke kalo bos ak tahu huuuuuhh.. mule la pot pet pot pet walhal bukan salah ak pon... erm... malas dah nak cer citer la... huuuh.. kuor duit poket sendri ag ui.. x adil!!! ...

Nota Penting : sally x suke kije banyak masalah remeh temeh ... then buat Bos pikiaQ len pasal kije kite.. korang suke ke??? ak tak suke.. ak suke kije ak perfect!!

9 orang sokong Sally:

Gen2Merah berkata...

hehehe.. sedar tak sedar rupanya mau hampir seminggu dah kita berpuasa... syukur alhamdulillah... anyway kerja bebaik ya si cantik sally.. (",)

Salam persahabatan. Followed yang ke 248 ye..
~Gen2Merah~

si cantik sally berkata...

Gen2Merah ^^

yep alhamdulillah walaupon ngah bercuti umum..kekekkee... bile nak cecah followers seriban ek???? pomot la blog sally kekeke

SuzaDin berkata...

haaa ... menghalau hohoh ... wat ade part time yer akak yer ... kena belanja nie hehhe ... btol 2 akak keje kena prefect emm... terus kn usaha akak taw .. xyah lyn lh org lain 2 .. org lain tau per jer hehe

si cantik sally berkata...

suzaDin [= he2 halaö syoh syoh sis punye part time uh bebelog ar he2

dilladoodledat berkata...

heee money is like hot stuff , hard to get hard to keep :p

khairul berkata...

x sabaq nk raya

SuzaDin berkata...

owhhh ,,, berblog rupe nyer hehehe ... ingat kn keje per td hahaa

si cantik sally berkata...

haha..ye suza..ish2..sian sis kan..

si cantik sally berkata...

haha..abg khairul same le ngan adik ni hahhaa...