BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 11 Ogos 2011

Join Bloglist Yuyue



 hahah.. ak memang dah takde kije ni.. sape nak join bloglist cik pwencessyuyue cepat2 follow beliau n buat entry simple..then ..haha korang tahu nak wat pe kan.. 

oke ni ak sempena nak tunggu waktu buka pose lambat agi nak balek kije so ak join la cik yuyue ni.. hahaha..hopely ramailah yang join.. eeh..pewot da mule lapor gile2.. alhamdulillah hampir penuh n sempurna pose ak ari ni..hahaha..kije ak ari ni BW then membebel kat blog orang hahah..sori to say this month kena kurangkan sket dosa2 kecik membebel mende tak baik lebih baik ak join segmen n buat kije BW hahaha.. fezbuk ak pon ak da mule OFFLINE..hey kawan2 kalo nak tahu ni la punce ak tak buka fezbuk..yeehahahah!! nak kumpol pahala la... oke 

tag name mereka .. 



Nota Penting : jom bukak pose nak dekat dah..slamat buka pose yek kawan2...jangan lupe jom komen kat sini entry baek punye


3 orang sokong Sally:

myhatiku berkata...

selamat berbuke puase dear :)

SuzaDin berkata...

okeh kak sally thanks tag ... nk wat entri jap hehehe

si cantik sally berkata...

myhatiku ^^

yep cik hati selamat buka daah..heheh..racing balek umah tadik tros ngap!!


SuzaDin ^^

buat dik jangan x buat ..haha ckopkan korum