BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Selasa, 9 Ogos 2011

Segmen logo blog free - pwencessyuyue



yeyeh..rase nak join la segmen ni kalo korang nak logo blog free korang  cepat2  gi terjah blog pwencessyuyue dan korang follow cer cara2 join segmen ni oke..

1-Follow yuyue and follow blog INI coz yuyue hanya buat untuk follower yuyue sahaja
2- Letak LOGO yuyue kat sidebar and linkkan ke blog yuyue,
3-Buat entry,tulis AYAT ape untuk dijadikan logo nanti,bentuk ape yg korang nak?
-PETAK
-BULAT
-BUJUR

tapi sebaik2nyer ayat jgn panjang2 ea.nanti tak nampak "logo" pulak kan.mcm yuyue,yuyue guna huruf "PY"...eehe

3-Tagkan beberapa rakan blogger...tak nak tag pown tak per :)

4- Tinggalkan link kat komen entry nieyh keyh

HANYA 100 BLOG

Tarikh tutup??..bila da sampai 100 blog,yuye tutup :)

Follow belog nieyh sekali yooww!!

erm...bile dah abes bace syarat2 tadi rase2 korang nak logo bentok ap erk??kalo ak erm...konpius jugak..oke la ak nak logo bentok bujur..oke tak..hahah..then tulis kat situ hanya huruf SCS means Si Cantik Sally..oke2..cun la kan name uh..then ap lagi nak buat erk..eee..bingung la .. um..len kalo macam kaler ak harap pwencessyuyue boleh buat ikut suke asalkan ade sket iras2 warne yang ade kat blog ak kan..hehhe..sori dear ak pening ..then ni kali pertama join segmen awok.. oke siap kot.. thats all...tQ.



Nota Penting : korang join la..harap2 cukop lah 100 orang yang mengikuti segmen beliau ni..

2 orang sokong Sally:

SuzaDin berkata...

wow akak ... mcm menarik nie hehee ... gud luck akak ...

si cantik sally berkata...

suzaDin : heheh logo dah siap tapi x leh copy agi..sedehnye...