BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Rabu, 3 Ogos 2011

KORANG NI TAKDE keMALUan ke?????!!!

cet!!
double meaning uh...
jangan marah la korang if kalo ak dah tertaip perkataan ni..coz ak bengkek gile..ase malu gile2 tahap vavi....eh?korang marah ek?jangan marah..ni entry jujur tak tipu!! amik berat lak..ish2...situasi begini ak ase kat mane2 ade kan..kan..kann...hah!! harap2 korang takde la peel macam diorang ni..ish2...kalo ak ..ak memang malu2 gile jika mereka ni buat peel macam uh.. 


" slumber kuar dari kedai mamak sambil slumber jinjing plastik merah!! dalam ade nasik + laok tengah ari "

sambil ak senyom kelat...malas ak nak layan wayang ceta bukak pose di tengahari.... adoi...ape nak jadik la korang ni??? Allah... ade plak bangsa len nampak muke korang uh... ish2...ape nak jadi mereka2 ni... buat malu jek..heyyy...dalam ati ak ..masih tertinggal setan2 kecil kat sini...rupenye..sabar je lah... eeh...

awal bebuka puase brader?? sudah bunyi bang' kah??? hheee...pewot ak makin berkeroncong plak eh...FULL STOP je ah...korang ..ak ngah tensen...ase nak tutop mate jek..tido...sepanjang ak bekerja ni..hahaha..nanti xde la dapat saham neraka..kekekke..

Nota Penting : kalo korang ap korang buat ek????



12 orang sokong Sally:

Mohd Hazwan Hashim berkata...

beb !! jangan tido lama2 nanti batal puasa doe !!! hehe :)

khairul berkata...

kita bako jer

SuzaDin berkata...

adehhh ... mmg ramai lh akak jumpe yg kantio xpose nie ish2 ... kalu adik men terjah jer ... amik gmbr siap lagi hahaha

Amy Syaquena berkata...

aduhai dah biasa sangat jumpa dengan org camnie..

Abby Salvatore berkata...

period kuts?

hehe...

azam berkata...

malulah dgn anak² kecil tu yang berpuasa.....penat sgt ke??

si cantik sally berkata...

Mohd Hazwan Hashim : hehe..yele tuh..kalo mimpi bukan2 jek ke termkan je kot yg buat batal pose oke..hahah..kuat iman agi la.. >_<

si cantik sally berkata...

khairul :hha...bakor2..alorh ganas betol..hehe..bior mereka terbakar mase kat akhirat..dok nasihat xmo dengar.. ngeeee!!

si cantik sally berkata...

SuzaDin :xpe ler..tiap taon org yg same plak..huhhh..gram lak akak ni...xpe la cctv ni da snap pic muke kebuluran diorang ni..adehhhhh!!tlg akak dik..mlas nak nasihat ag da..bebulu jek..nengok

si cantik sally berkata...

Amy Syaquena : tu la akak oi..saye tiap taon kak..buhsan lak ..saham syik nimbun nak renti kije x taw la..hehehhe

si cantik sally berkata...

Abby Salvatore : piyed ekkk..datang bintang la uhhh

si cantik sally berkata...

azam : hahaha..tu le pasalnyee