BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 4 Ogos 2011

SPoNTaNeOuS THuRsDaY # 1

"huuuh!! muke ku dilabel muke tukar duit????"

alamak ai...memang!!spontan jek ati ak menjawab kalo korang tanye kenapa..sebab bila asyik muke ak ni cakap pasal kije ke pasal rancang merancang memang ak ni teliti!!!bak orang tua kate 
"sediakan payung seblom hujan..bukan da ribot baru nak cari tempat teduhan" menyampah ak!! eeeeeeeeee...sangat..
bingai!!! kalo boleh setiap THuRsDaY ak nak jek sound setepet member sorang nih.. mende remeh tak reti buat ap kejadahnye..menyusahkan orang!!! selfish pon ye jugak.. thats y la ak paling malas nak bertukar port setiap kali THuRsDaY ..!! paling menyumpah bila ak kene sound setepet ngan orang yang tak beradap.. eeh..customer is always right ..memang la..tapi kalo customer is always TAK BERADAP ~~ takde makne nak speaking ..snang jujur cakap bahasa Melayu la.. Menteliti Lol ke Mentality Low .. ak tanye baik2 mintak small change pon nak sound setepet kat ak..euwhhh.. kampong mane kao datang ni.. pelik.. eee..bosan ak macam ni  setiap THuRsDaY .. buat ak takde mood ar .. sori la kalo nak suruh ak pandang tinggi orang yang macam ni .. eeh.. menci..menci..menci.. mende remeh nak sound ak pehal!! sib bahek 1/10 customer huduh macam ni ... euwhhh.. kalo 10/10 mampuihhhhh... 


Nota Penting : memang bosan kalo dapat partner tak reti buat kije n tak penah fikir orang len...ak ni tak suke disusahkan oke .. >_< n the moral is mende simple ni la yang menyusahkan orang len!!

9 orang sokong Sally:

Adylia Qarissa berkata...

assabarulminaliman.. :D

Anum berkata...

ye la memang susah dapat partner macam tue

si cantik sally berkata...

Adylia Qarissa :

hehe...da terlebih sabo masalahnye cik adylia oi....... T_T grrr..

d'Sweet Choc Homemade berkata...

salam sally,
boleh jer klau nak coklat ucapan hari raya, nk dihantar kemana?

khairul berkata...

sabo jer la dek....

si cantik sally berkata...

Anum << tu le pasalnye every week oke.e..menci btl..

si cantik sally berkata...

Khairul << xde la bro..adik da tensen gile.da le customer sebangsa xde budaye ktimuran..lgsung.bajet bgus jek org tua plak tu.sabo je la kan..kan..

SuzaDin berkata...

sabar jela akak .. ish2 ... jgn sedih ... akak de adik lagi taw ,,, ingat 2 hehehe

si cantik sally berkata...

SuzaDin >_<

heheh...ye ke ni dik oi..kalo sis mnx dik g lempang smpai jdik lemang leh x???heheh..bole kan kan kan.. :P sabo le ni...