BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 30 Jun 2011

3 SEBAB ULANGI KESALAHAN YANG SAMA



manusia bukan robot ye dak??memang sah2 aku akui tak an terlepas dr buad silap.ha..nengok sini ayat bkn main sms nye stail!! (hehe..slalu buad silap..ni an trend skang..asal an u oll faham suda) ...kikiki...
tak kire mase kite slalu akan ulang kesilapan kite an? itu ar lumrah manusia yang serba kekurangan an...
tanpa sdar atau tak wallahualam..bytheway tu tak leh jadi an alasan tuk slalu buad silap..kene blajar tuk sdar kesilapan tu supaya tak an brulang..mngelak lebih bahek dari sengaja cari penyakit..lame2 orang lain pon nek menyumpah ngan kite an..?akceli jika kite wat research pada segelintir orang ...ade 3 faktor yang boleh kite pecayai yang berkaitan masalah camni :

  • tak sdar kesalahan sendri
  • slalu menyalah an orang lain walhal diri sendri la punca
  • ego!!! fuhhh...kalau da ad sikap degil camni memang susah ...dan menyusah an
kadangkala golongan begini jujurnye ak nak label an biasanya mereka tergolong dalam golongan yang terlalu OBSES pada KESEMPURNAAN!!!

erm..mane ad manusia kat dunia ni perfect? so..cer mulai skang cer try ubah persepsi suke buad atau ulangi kesilapan yang sendri tak nak orang lain buad perkara yang same tu..


Nota Penting : Yang baik itu datangnye dari Yang Maha ESA..yang kurang baik itu datangnya dari aku sendri...maceh! kesilapan demi kesilapan lama2 menjadi obat tuk perubahan yang lebih baik.betol tak????

2 orang sokong Sally:

fa berkata...

betul2! :)

suha berkata...

itu la manusia (^_^)