BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Rabu, 22 Jun 2011

Setuju atau Tidak Komen Itu Penting Dalam Sesuatu Blog???

aha.. 1 pertanyaan jujur ak lempar an ari ni.. korang stuju tak jika komen lam sesuatu blog itu penting?nape erk???ha..ad orang kate jike kite berentry tapi takde sape komen cam syok sndri pulak an?so cam boring je.. kite berblog nak jugak tngok ap pendapat orang an.. dalam sesuatu isu tak kisah ar ceta personal ke  masalah skeliling ke..isu semasa ke isu artis..isu negara..dan macam2 la.. ak ni nak kate senior blogger tak jugak sebab ak baru jek lam dunia blogging walaupon akceli dah lame pon cume baru2 ni jek ak addict lam dunia blogging... eh..pening pulak korang mane 1 erk?hahhaa..oke2 anggap jek ak newbie disini.. itu lah ak berblog hampir 7 bulan aktif! tapi ntah mane silap ak pon x tahu la.. ak ad jugak rajin blogwalking ... sambil2 tu melepas an komen sebaris dua jugak lam entry teman2.. erm.. tapi blog ak still lengang ngan komen.. kalau bab terjah or blogwalking dari teman2 yang best2 tu memang banyak la.. tapi komen ? uh.... x an ak nak pakse ye dak.. hehehe.. ak bukan ap cume tetibe ak baaru sdar komen itu penting la.. ish! cam ngidam jek ngan komen2 korang hahaha.. gila betol an? ad ke orang ngidam menda camni?pelik betol erk.. hahha.. x kisah la asal an ak epi korang pon epi.. so ap kata korang???? penting tak sesuatu komen tu.. cer bagi tips lain.. plsss... kerana ak bukan sape2 ak cume newbie kot.. ehem2...ce citer wahai teman2..

3 orang sokong Sally:

Ly_Tulip berkata...

owh..ini ke mksod kamo.. ;)

Ermm, pd Ly la kan, komen tu penting sebab dengan ada nya org komen, mkne nya entri kita di di bace.. Dan bila dpt komen, rasa gembira je.. ;)

p/s: bley besar kan ckit tak font tu..kecik sgt la..saket mata..hehe :)

si cantik sally berkata...

oo..ok2..sori sye x tahu font ni wat sakit mate....hehe

Liyana Zahim berkata...

Mmg tol pon komen dri bloger len pntg.. Lau xde cam syok sndiri.. Manyak butui! Nk dpt komen bnyk kne rjn komen org.. Wat2 ramah cam tatau malu.. Biak p dorg xnk komen blik pon.. Pahtu kan kan.. Sy salu bce tips bloger otai, jgn psg lgu dlm blog.. Sbb dlu pon sy ade psg lgu tp ade bloger tgur.. Hahahah.. Entry kne catchy.. Jgn salu cite psl arini sy mkn ape ape.. Ikut kretipla nk wat catchy camne.. Pahtu font si cantik sally kne lg besar.. Dlu pon sy tulih kecik2.. Pahtu tulisan berangkai taap org meroyan nk bce.. Pahtu kne tgur tukar yg smple2 je.. Waaah.. Ngajo... Wakakakakakka.. Sekian mekaseh cik sally!!! =) Keep in touching… Yaww!!