BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Sabtu, 25 Jun 2011

AP?? SAYE GILE2 JUGE ...


hehe..mud sejak minggu lepas syik terjah n terjah blog orang jek.. nape yek??? sebab saye suke membaca sejak akhir2 ni.. saye gile membace.. kene lak entry gile2.. harap xde sape trase aty ngan komen ak yeh.. sebab? saye pon gile2.. hehe.. cer ak try pomot blog blogger ni.. agak2 leh tak?oke kot.. sebab ak syik nak tergelak jek bace entry dia.. hahahah.. sambil2 tu ak drop le komen di sane tanda sokongan pade entry tu.. x caye ..cer korang bace entry dia.. konfom nak gelak guling2 punye.. asal erk?? ntah ak brani kata blog dia pon boleh tahan juge.. arghhh.. sah2 ak rase pale gile2 juge kot??? hehehe ... oke tak if ak kate blog dia ni memang gile!!! gile BEST secukop rase .. hakhak.. sori nakal mulot ak yek.. petang2 ni syik bace entry orang jadik gile lak.. jangan mara tapi memang iye entry dia memang best gile2.. tuk ari ni da buat ak gelak ..so jom terjah sape kah empunye blog itu ... klik sini ... entry wat gelak guling2 blog bernama 
blogakupunyer oke.. 

Nota Penting : bukan tahap gile2 jek ... membuat ak sungguh terkesan ngan entry best tuh... :)

7 orang sokong Sally:

ZouL berkata...

ahaks..thanks sudi mempomotkan belog ZOuL yg tak seberapa ni hehe..
Blog AKu Punyer

si cantik sally berkata...

its oke asal an sy suke ngan blog tuh...http://www.blogakupunyer.co.cc/hahaha...

M Fizan berkata...

wahhh..mesti sronok dia :)

osHin berkata...

cuba tengok kat coding ni...

<script type="text/javascript" src="http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_render=json&_callback=pipeCallback&_id=918c4b96efdf63fee389f2f025085904&EntertheURL=http://gurlgemini.blogspot.com >

dekat bahagian URL tu..MTT ada tambah perkataan lepas &EntertheURL=URL BLOG http://www.lailyqaisyirah.com >

sally kene delete perkataan URL BLOG..maksudnya lepas je perkataan &EntertheURL=http://sicantiksally.com <-- macam ni la :)

khairul berkata...

sy x reti menulis..apa pon harap enjoy blog sy

lilypelangi berkata...

hehee . seronok nye doa sempat nak terjah2 blog org . huuhu

si cantik sally berkata...

haha..thanks u oll tayang korang..pomot mempomot kan bagusss..