BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Selasa, 14 Jun 2011

Tergempar !!!! Gegaran dapat dirasai di Malaysia............



mesti ada antara korang da lame tahu tang brita ni..so just review tok korang arghh.. ce tengok laporan ni..


"Gempa bumi berukuran 5.5 Skala Richter menggegarkan utara Sumatera.
Gegarannya dapat dirasai di Malaysia.Jabatan Meteorologi dalam kenyataan berkata, gegaran dirasai di beberapa tempat termasuk di Selangor, selatan Perak dan Melaka.Katanya, gempa berlaku pada jam 8:08 minit pagi waktu Malaysia.Pusat gempa dikesan 330 kilometer barat daya, Klang, Selangor.Sementara itu, menurut beberapa media Indonesia, gempa menggoncang Tarutung, Sumatera Utara.Gempa berpusat di 30 kilometer tenggara Tarutung dan tidak berpotensi tsunami.Pada jam 10.55 malam tadi, gempa berukuran 6.2 Skala Richter gegarkan Laut Maluku.Gempa berpusat 210 kilometer dari timur laut Manado, Indonesia.""


kalau dulu adalah lam beberapa bulan lepas ak ade wat entry ni pasal mimpi buruk ak..huh.terketar2 lutot weh korang if menda ni jadi kat Malaysia..nak2 kampong ak..huh!! berdoa smoga dilindungi oleh yang Maha Esa ...amin.
 ni entry ak .. last beberapa bulan dulu pasal mimpi gempa tuh..huish..takot betol... cuak..sila klik sini bertarikh 07/04/2011 ...


p/s: ak x rase pon..gegaran tuh..kata kat Putrajaya ade gegaran..smalam ak migrain sampai skarang maybe..x pasan laaaa..

3 orang sokong Sally:

✿....rossa alina....✿ berkata...

mintak2 xde jadi pape kan??huhuhu..

khairul berkata...

kat Penang x rasa apa

si cantik sally berkata...

alin..tu larh hopely x jadik pape..smalam offday rase cam nak g tanjung sib bahek x jadik..


khairul..penang jaoh la abg khai...haha