BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 23 Jun 2011

Disini Kite Marila Bersama2 Aku Terjah blog Orang... Bawak Banner " Aku Promote Kau promote Aku..!"



yeh.. ni larh sambungan barisan link Tuan Tanah yang same2 eskot menerjah Blog sambil bawak banner
"Aku Promote Kau Promote Aku " !! 
yang mane terlepas segmen abg Ben smalam cer try klik sini then klin sini pulak .. dan ak senarai an semula then ak akan terjah sambil tinggal an jejak.. tunggu!!! eNTRY ARINI SIMPLE.. N MUD AK THS WEEK HANYA MENERJAH JEK... YIPPI..YIPPI.......... 



  1. http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html
  2. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  3. http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  4. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  5. http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  6. http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html?
  7. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  8. http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  9. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  10. http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html
  11. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  12. http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  13. http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  14. http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html 
  15. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  16. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  17. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  18. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  19. http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  20. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  21. http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html
  22. http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  23. http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  24. http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nota Penting : Mud terjah Blog orang jekkk... 

1 orang sokong Sally:

Amni berkata...

tak sempat pon nak join semalam.. sibuk sangat2... rajin kan? meh join segmen kita dear... hiks...


SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA: DIARI ANAK SENI

thanks dear..=)