BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 30 Jun 2011

LASTLY...DAH BOLEH UPDATE PULOK...LINE GILOOO!!!!

ahaha..baru lega skit aty ak..bebunga2 lak..tadik pagi sampai kul 4.00pm tadi ak langsong x leh updated entry...dek sbab nak join segmen sangat ak x putus asa pon..lastly tepat kul 4.52pm..nk dekat kul5pm...baru leh buat ak benafas..sajek jek an line problem  ke atau sbab something ak x pasan tadik..ntah hang tetibe jek...so now da boleh sangat2 ak buat entry n join segmen so ...jommmmmm...ak gi gerak skang..nak pikir join segmen ap yek..cer terjah member2..heheh............!!! 

NOTA PENTING : sejak2 bila pulok ak dah jadik addict sangat ngan blog or segmen ni....heheheh...korang nengok sblah ni..meleleh air liur tuh..... :))

5 orang sokong Sally:

Munna berkata...

eh dah boleh dah ke? hehe bravo2...^^

Bro ahmad berkata...

ye ke..nak gi update entri la nnti,,dah hilang mod sekarang hmmm

si cantik sally berkata...

hehe..iye..x tipu..hehe..oke2..sally nak gerak cri segmen..haha

syafiqakarim berkata...

phewittt.gila la beb.
da bole da. x sia sia gua doa.
haha

si cantik sally berkata...

syafika:) haha..tu la pasal..ak pon ngah dok nunggu2 dr pagik td smbil menonggeng tepok dahi lak...hhahaha..lastly da oke da line tenet kite..hehe..riso jek if de gegaran kat mane2..riso2...:(