BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Jumaat, 24 Jun 2011

SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI

yer dehh..itu le kate2 dr cik amni kite..hehe..sat2 korang jangan pelik asal ak ckap mcam ni..ni ha ak rase lom terlambat kot nak join segmen ni..hehe..cer klik sini jap tuk info..ak pon mule2 x brape faham...jhahahah... ghupenye segmen nak memperkenal an artis baru nak jinak2 lam dunia artis...ni..pape pon oke jom terjah blog ni.. dan ikuti perjalanan beliau sebagai anak seni..yeh!! ak surport you...en. amirjahari ..cer terjah diari beliau.. maceh!!


sile jeling2 di bawah ni.. serba ringkas tentang beliau... ihsan pakcik google.tQ.

amir af9
pic sewaktu beliau di Akademi Fantasia  musim 9
Nama Sebenar: Mohamad Amirullah Bin Jahari
Nama timangan: Amir

Umur: 19 tahun
Tarikh Lahir: 31 mei 1992
Tempat Lahir: Kuching, Sarawak

Tinggi: 163cm
Berat: 70kg


Berikan Perkara menarik tentang diri sendiri:
Seorang yang lawak, periang, mesra, pandai bermain gitar dan pandai menarik hati orang
Perkara yang anda pernah buat, tetapi orang lain tidak?
Saya suka sebut BEBEHHHH!!!
Jika diberi peluang berduet dengan artis luar negara, siapakah artis itu dan mengapa?
Jason Mraz kerana saya suka gaya dan suaranya
Pengalaman menyanyi sebelum memasuki Akademi Fantasia?
Menyanyi ditepi jalan(Busker)
Kenapa anda menyertai Akademi Fantasia?
Kerana ingin mengubah nasib hidup saya
Jika tidak dapat menyertai Akademi Fantasia 9 ini, siapakah anda sekarang?
Seorang Busker dan student
Siapakah penyanyi AF yang anda kagumi? Kenapa?
Akim AF7 kerana dia mempunyai suara yang membuatkan saya kagum
 selebihnye,...korang cer klik video best ni..macam2 ad...memang best!! 


Nota Penting: Hopely beliau sukses lam bidang yang baru diceburi ni..


ak tag name2 ni :

nazihanali
sharifdez
lytulip

5 orang sokong Sally:

Amni berkata...

thank u so much dearrrr....=) penyertaan anda telah saya terima.. good luck! keputusan selasa minggu depan yerk...=) good luck!

si cantik sally berkata...

hehe..welcome bck..hehe asal lambat btol x sabo nak tahu kputusan pmenang..

kotak bulat berkata...

wah...terima ksih sb tag kb.. :) insyaallah kalau ada masa, kb join..

Ly_Tulip berkata...

wah..kena tag?? Thanks la ea tag..kalo free nt sy juin..

:)

si cantik sally berkata...

hehe..join ap next time jek..da tamat mase..hehe maceh sy tag sbab u oll best!! ...