BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Khamis, 23 Jun 2011

SEGMEN : TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG

Santai Bersama BEN ASHAARI

WAH!!! bunyi sungguh kijam an??? lau nak tahu baru jek smalam ak sembang2 kosong ngan adik ak psal mende2 ni .. yang dok kecoh skang ni an.. Hack Blog!!! Tetibe lak segmen Abg Ben kali ni bunyi gini.. klik sini ... cam tahu2 jek la an.. memang dah lame ak nak Hack orang tapi bukan lam Blog la akceli lam FB ... tapi xpe ari ni ak join 

SEGMEN : TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG
by - Abg Ben

hahhaa..if ak larh an... if diberi pluang nak HacK BloG?? konfom larh Blog " Tuan  Penganjur Ni " hehe.. jangan mara yek... korang mesti tak pecaya an.. alarh ak rase bukan ak sorang jek kot nak hack blog dia ni.. heheh.. 1 Malaysia dah tahu an .. ade jek yang x suke si empunye blog ni .. haish! korang jangan salah faham plak yekk.. ak tringin nak HacK beliau ni sebab Blog beliau bagi ak Hebat sangat ... cool ngan cerite2 isu semasa termasuk larh pasal yang dengki kat beliau.. yang tak suda2 nak boikot beliau.. ha? ni da stengah karangan ni korang sedar x ni ak nak hack sape empunye blog tu???? huhuuuu... pandainye...
sape agi " Tuan  Penganjur Ni " .. Abg Ben larh .... ak jeles betol sbab blog beliau best sangat .. walaupon ad segelintir En/Cik Blogger kat luar sane tak suke beliau .. tapi bagi ak lak ak nak hack bukan sbab tak suke larh .. ak suke gilew!! tahap jeles nak cabut kuku jari ... wawawa .. entry membodek nampak!! kehkeh ... bukan larh .. korang silap oke... ak ni boleh kate Newbie larh ... so beliau ni kire sumber Blogger Inspirasi  bagi ak tuk try trus berkarya... dan ak akui skang ni memang ak ngah try buat yang lebih baik... usaha tangga jaya ye dak??? bak kate beliau .. bermula dari bawah itu bagus ... masakan benih pokok yang baru ditanam disemai nak trus berbuah an??? konfom karut.. ni bukan lam dunia fantasi atau lam crita kartun larh an.. hehehe... sejak ak mengenali blog beliau ni ak smakin terkesan larh ngan entry2 beliau ... sempoiiii!!! kadang kala tu if ak ngah bosan ak tak an terlepas pandang entry terbaru beliau ni.. mesti ak terjah blog beliau dulu ...membace info2 terkini tentang beliau.. wahahha... dah macam sifu lak.. oh! no... ak x leh celoteh panjang ...ak ngah kije ...so kalau korang tak pecaya kate2 ak ni korang cer terjah blog beliau ari2 ..konfom terkesan larh ... ad 1 entry yang ak sangat2 terkesan ni cer tengok sini dan sini jugak

oke tu je kot tuk ari ni.. malas bebel panjang kije pon x siap sbab sibok layan segmen Abg ben ... hahaha!! 

Nota Penting : Thanks so much ... kadang kala Segmen Abg Ben  memang buat kite femes cam beliau ..tapi ingat jika kite tak usaha tak leh jugak femes cam beliau.. btol tak Abg Ben??? Thanks coz buat mate n minda kami as Newbie terbeliak bace entry syiokkk Abg Ben ... sambil terkesan ngan nasihat yang ikhlas .. tu. dan jangan lupe bace sini mud - terjah!! Bye!!


11 orang sokong Sally:

cik Ida berkata...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

normala_ali berkata...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina berkata...

lari encik ben..lari....sembunyik....

Alia Natasha berkata...

Hi !! Alia datang sini nak jadi hacker yang tidak bertauliah sebab alia nak hack blog ni !MAUAHAHAHHAHAHA *gelak jahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

wahhh.. ramai da aim blog abg ben ni... nasib baik bukan blog saya... heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda berkata...

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo berkata...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Mohd Hazwan Hashim berkata...

gud luck :)

emeera asnary berkata...

pok cik bengggg, hehe

osHin berkata...

datang nak hack sini !!! hahaha

si cantik sally berkata...

thanks u oll ak akan terjah smula ..tgguuu.ak hack korang!!