BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Ahad, 12 Jun 2011

akhirnya.....FOLLOWERS cecah angka 100 !! thanks ...

Ikut

Pengikut (101Lagi �
Sudah menjadi ahli? Log masuk


ya! tu diaaa ' .. followers ke100!! terima kasih coz sudi jadik followers ak yang ke100.. stelah ak berblog hampir dekat 6 bulan .. bahang smangat nak cari followers stelah bangkit smula dnia blogging ni.. lastly tercapai gak.. hopely u oll slalu ler singgah n sudi jadik readers yang cun buat blog ak meriah hehe.. agak terlambat coz sjak akhir2 ni ak agak sibuk bab tuh amik mase 6 bulan..orang kate nak femes ni bukan snang tu ofkos larh tapi ak bukan kejar femes tapi kepuasan ...berblog.. takpe 1stly kene cari followers dulu baru ler ak isi ngan menda2 best lam ni.. kalau takde followers mane nak datang readers an??? so.. ak do slow2.. sblom ni agak sibuk pasni oleh sbab dah capai followers angka 100 .. so baru ak ade skit smangat bz bz pon akan ak try buat blog ak meriah ngan bebelan yang bermakne.. hehe... so.. u ol nak tengok sape si bertuah yang bahek aty ni meh2 kite terjah blog mamat ni..mohd zakwan 

selain tu ak nak ucap thanks sangat2 gak pada u oll di bawah ni coz sbab they oll gak followers ak capai ke angka 100 ... ye ar kalau tak bermula dari angka they oll mane nak dapat angka 100 ye dak??? thanks ..sangat2 ak akan olweys terjah.. sbab ak ni suke stalking blog yang ak dah follow u follow back.. tak caye?? ce try tengok lam beberapa weeks ni .. u oll akan nampak nick ak EZET yeh.. nick ni larh adalah ak
SI CANTIK SALLY ... 





u oll memang bahek aty lobiyuuu..sat gi ak terjah balik ari2..komen tau..


2 orang sokong Sally:

Sharif Dez berkata...

Teruskan usaha berbelog.. Tahniah..

blog sharifdez

kotak bulat berkata...

my blog ad? wah~ thanks~ :)