BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ini belog aku yang punye!! BEBELAN SI CANTIK SALLY.PLS LIKE ye

sila tiNggalKan jejak koraNg & follow aQ suPaya MudaH UntUk aQ FoLLow BloG koRAng yAW!!^^...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ then jangaN Lupe Kotak ShOuTbOx seBlaH kAnAn yEkkk...!!

rock GENGz

WELCoME To MY BLoG...aQ sI cANtIK SALLY!!THANK yOU!!!!! ^_^ SAYANG KORANG....JOM SINGGAH SELALU BERSAMA SENYUMAN YANG SPORTING..KOMEN2 LARH SEKEJAP..SEBAB KOMEN KORANG AMAT DIHARGAI..JOM PAKAT RAMAI2 LIKE ENTRY SALLY...PROMISE SALLY SINGGAH BELOG KORANG SELALU..MUAHHHH..THANKS..KORANG MEMANG SPORTING..ROCK..OKE THANKS FROM SI CANTIK SALLY..

JOM LIKE BLOG SALLY.. I LIKE BLOG U PULAK.SILA TINGGAL JEJAK DI KOTAK CBOX.THANKS

Sabtu, 11 Jun 2011

pencarian followers ke-100. anda kew??? lihat sape yang kene...



yeyeyeyey..
hampir genap stengah taon weh ak berblog..hehehe..ce tengok mase ak awal2 berblog..ak ingat ag waktu ak buat smula blog baru ak..huhu sedeh..date RABU 15/12/2010 ...ce u oll klik sini hehe..u oll nak tahu sape ak.. sori xde pic ak da delete.. just sape ak je.. xde larh detail pon..owh! ak x nak bebel banyak ngah hepi kobar2...
yeh smangat ak tuk berblogwalking sat ag nak cari followers ke-100 ..tak kisah larh if u oll x komen janji u oll bace entry sakai ak ni..euwhhh..sally sayang blog sally.. if ak gi sat jangan nakal2 k... siap sedia ak nak otw terjahhhhhhhh!!!! 

p/s : now followers ak dah masuk 93 ..hehe ade baki bape erk???ce kira?...

1 orang sokong Sally:

Mohd Zakwan berkata...

Yeay !! Zakwan lah followers ke 100 hehe , thanks follow blog Zakwan :)
JOM KE BLOG ZAKWAN